Ribe

Aktiviteter i nærområdet

Ribe Domkirke

Også kaldt Vor Frue Kirke Maria. Kirken er Danmarks eneste femskibede kirke. Læs mere om Ribe Domkirke her

Danmarks vikinger

Kunne I tænke jer at se og opleve Danmarks vikingehistorie er der hele 2 steder at besøge. Museet Ribes Vikinger er et kulturhistorisk museum, der beskæftiger sig med vikingetiden og middelalderen i Ribe i Sydvestjylland. Beliggende et stykke uden for Ribe finder I Ribe VikingeCenter. Dette er et oplevelsescenter og frilandsmuseum, der beskæftiger sig med Danmarks vikingetid. Læs mere om Danmarks vikinger her

Vægterrundgang i Ribe

Fra maj til oktober har I mulighed for at opleve denne særlige begivenhed. Her kan I følge vægteren gennem byens historiske gader, lytte til hans sang og historie, opleve den helt specielle stemning som dette skaber.

Vadehavscentret

Porten til UNESCO Verdensarv. Vadehavscenteret ligger ved Vadehavet og her kan man gennem områdets millioner af trækfugle opleve Vadehavets landskab. I 2010 blev det området til Nationalpark og har i dag status som Verdensarv.

Åbningstider

  • Mandag10.00-19.00
  • Tirsdag10.00-19.00
  • Onsdag10.00-19.00
  • Torsdag10.00-19.00
  • Fredag10.00-19.00
  • Lørdag10.00-19.00
  • Søndag10.00-19.00

Om butikken

Vores butik er fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien. Udvalget er stort og priserne små. Du vil finde vores egne mærker der tæller Nanok, Just, NORD og Nico. Vi sælger også internationale mærker som eksempelvis Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen, WestCoast, Nord og mange flere.
Vi glæder os til at se dig
Tina

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM