Lønstrup

Aktiviteter i nærområdet

Rubjerg Knude Fyr

Et historisk vartegn for Lønstrup. Fyret blev bygget i 1899, og blev flyttet længere ind i landet i 2019 for at undgå at det skulle ende med at styrte i havet.

Vennebjerg Golf & Fiskepark

Vennebjerg Golf er en 12 huls pay and play golfbane, der ligger i et naturskønt område mellem Lønstrup og Hjørring. Alle er velkomne på den 2,3 km lange bane og på den belyste Driving Range - både nybegyndere og øvede. Der behøves intet Green Card, og udstyr kan lejes. Der er også mulighed for fiskeri i Fiskeparken

Hjørring fodboldgolf

Fodboldgolf er en underholdende kombination af minigolf og fodbold. Du spiller 18 huller fordelt på et 20.000 m2 stort baneanlæg. Banerne er lavet med udfordrende og sjove forhindringer. Det gælder om at skyde fodbolden i hul på færrest mulige forsøg.

Skallerup Seaside Ressort

Skallerup seaside ressort er et moderne feriecenter med 282 ferieboliger og masser af aktiviter som: vandland og legeland, sansesauna og saunagus, fitnesscenter, aktivitetsværksted, dyregård mm.

Åbningstider

  • Mandag10.00-19.00
  • Tirsdag10.00-19.00
  • Onsdag10.00-19.00
  • Torsdag10.00-19.00
  • Fredag10.00-19.00
  • Lørdag10.00-19.00
  • Søndag10.00-19.00

Om butikken

Ny form i Lønstrup åbnede pinselørdag i 2017. Butikken ligger i den gamle fiskeauktionsgård, tæt på stranden og det gamle redningshus. Vi har udvidet butikken ad 2 omgange og er nu 520 M2. Vi sælger sport og fritidstøj til hele familien og har stort set noget for alle. I foråret 2021 åbnede en afdeling med modetøj til damer, her finder du mærker som VERO MODA, SOYA, ONLY og ONLY CARMACOMA. Med Lønstrups Smukke og unikke natur er det altid et besøg værd. Vi holder åbent 365 dage om året og er altid klar til at hjælpe dig.
Vi glæder os til at se dig
Helle

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM