Løkken

Aktiviteter i nærområdet

Børglum kloster

Fem kilometer øst for Løkken ligger Børglum kloster med en flot udsigt til Løkken og Vesterhavet. Her blev anlagt en kongsgård i 1060 , som siden blev kloster og bispesæde i 400 år. i dag bebos klosteret af familien Rottbøl , der ofte hører spøgelser rumstere. Ludvig og julemanden foregår og er optaget på Børglum kloster.

Løkken mini by

I Løkken er der nogle fingernemme håndværkere og ildsjæle der laver modeller af Løkkens gamle huse og både, husene bliver bygget af små mursten og teglsten målestok 1:10. Husene er stillet op i Løkken Plantage

Løkken strand

Løkken strand er unik. Her kan du nyde stemningen og atmosfæren fra fiskerbådene, molen og de hvide badehuse.

Kystfiskeri museet

Tidligere redningsstation, der blev nedlagt i 1975, er omdannet til museum for redningsvæsen og kystfiskeri. Redningshuset er fra 1914 og huser b.la. redningsbåden.

Løkke museum

Bymuseum indrettet i skudeskipperhuset Johanne Grønbechs hus.

Nr. Lyngby

Fem kilometer nord for Løkken kan man se hvordan Vesterhavet og den barske natur æder ca 4 meter af kysten hver år . Flere sommerhuse og en kirkegård er styrtet i havet.

Action House

Et af verdens største gokart centre - et funcenter for hele familien, åbent 364 dage om året. Se mere på Actionshouse her: Actionshouse

Åbningstider

  • Mandag10.00-21.00
  • Tirsdag10.00-21.00
  • Onsdag10.00-21.00
  • Torsdag10.00-21.00
  • Fredag10.00-21.00
  • Lørdag10.00-21.00
  • Søndag10.00-21.00

Om butikken

Ny Form Løkken finder du Søndergade 10. Butikken er 400 m2. Vi har åbent alle dage året rundt .I butikken finder du tøj til outdoor, sport og fritid, samt sko. Her finder du vores egne mærker : Nord, Nanok, Nico ,Just og West Coast. Der ude over har vi bla. Salomon, Adidas, Hummel, Kari Traa, Helly Hansen. Vi har fået en fantastisk ny dameserie Fabrin Copenhagen. Den klassiske badeby Løkken byder dig velkommen. Her er der aktiviteter både på vandet eller i den smukke natur. Traditionelt har gæster fra ind- og udland søgt til Løkken, draget af havet, stranden og selve byen. Lige udenfor byskiltet kan du opleve de mest fantastiske klitformationer placeret i en utæmmet natur.

Mod nord finder du Nr. Lyngby hvor blikket automatisk dvæler ved den smukke horisont, hvor det mod syd ved Grønhøj er klitlandskabet der fascinerer.

Hvert år, når de berømte hvide badehuse kommer tilbage på stranden, indvarsler det sommerens komme med glade gæster og liv på både strand og i byen.
Vi glæder os til at se dig
Bente

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM