Løgstør

Aktiviteter i nærområdet

Limfjords museet

I Løgstør er et maritimt museum, der byder på et væld af oplevelser for hele familien og ligger smukt ved kanalen.

Vilsted sø

Med sine 450ha er det Nordjyllands næststørste sø. Søen er genskabt ved brug af den jordfordeling, hvorved landmænd i området har omrokeret eller solgt deres arealer med afsæt i frivillige aftaler og derved skabt ny blivende natur. Den kan opleves til fods ad en 20km lange sti rundt om søen og der er endvidere etableret en 300 meter lang gang- og cykelbro over søen samt bygget shelters til overnatning.

Vikingeborgen Aggersborg

En af de største ringborge i Danmark. Aggersborg ligger på nordsiden af Aggersund ned til vandet, så man fra borgen har kunne overvåge skibstrafikken på Limfjorden. Det var en vigtig færdselsåre i vikingetiden.

Stenaldercenter Ertebølle

Stenaldercenter Ertebølle ligger i den smukke natur i Vesthimmerland. Danmarks eneste stenaldercenter byder på unikke oplevelser fra fortiden med leg og læring. Stenaldercentret har et særligt fokus på børneaktiviteter og fortællinger samt det enestående kultur- og naturlandskab rundt om Ertebøllehoved.

Herregården Hessel - Landbrugsmuseum

En af de sidste små, jyske herregåder, med et firlænget gårdanlæg fra 1700-tallet, hvor alle bygningerne er strålagt. Her kan besøgende opleve at gå rundt i stuerne og udhusene og forestille sig hvordan det var dengang. I løbet af året afholdes særlige sæsonaktivetter såsom høst, hvor besøgende kan opleve hvordan det under tiden gik for sig.

Livø - Naturens stillekupé

Her er der masse af smuk natur, dyreliv, boot camping-stemning og sjove aktiviteter. Øen har været fredet siden 1977 og er placeret i Limfjorden små 10km sydvest for Løgstør. Livø har siden 1980 været ejet af Naturstyrelsen. Hver sommer besøger 30.000-40.000 gæster øen, der har seks faste indbyggere. I 2009 blev øen en del af den nationale naturkanon.

Åbningstider

  • Mandag10.00 - 18.00
  • Tirsdag10.00 - 18.00
  • Onsdag10.00 - 18.00
  • Torsdag10.00 - 18.00
  • Fredag10.00 - 18.00
  • Lørdag10.00 - 17.00
  • Søndag10.00 - 17.00

Om butikken

Vores butik er fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien. Udvalget er stort og priserne små. Du vil finde vores egne mærker der tæller Nanok, Just, NORD og Nico. Vi sælger også internationale mærker som eksempelvis Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen og mange flere.
Vi glæder os til at se dig
Line

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM