Langelinie

Aktiviteter i nærområdet

Amalienborg, Chr. VIII Palæ

Træd indenfor og kom tæt på monarkiets historie gennem de sidste 150 år. Museet giver et indblik i det kongelige liv i dag, og man får mulighed for at udforske historien om Amalienborg og dets beboere gennem tiderne. Husets maskot, Hannibal, guider de mindste gæster gennem udstillingen.

Kastellet

Som en femtakket stjerne ligger Kastellet midt i København. Det er et af Nordeuropas fineste og bedst bevarede fæstningsværker. Stedet er på en gang et museum, en militærby, en arbejdsplads og en yndet turistattraktion.

Statens museum for kunst

SMK er Danmarks nationalmuseum for kunst og landets største kunstmuseum. Samlingerne fremviser en så righoldig og varieret kunstsamling - fra renæssancens klassiske europæere til den overvældende bredde i moderne kunst. SMK rummer samtidig en af verden bedste Matisse samlinger.

Kongens Have

Kongens Have er Danmarks ældste kongelige have, anlagt af Christian lV i renæssancestil i begyndelsen af 1600-tallet.

Kunsthal Charlottenborg

Charlottenborg er den største kunsthal for samtidskunst i København. Her præsenteres udstillinger med nogle af de meste spændende kunstnere fra Danmark og hele verden. Der tilbydes foredrag, filmvisninger, performances og andre events. Du kan også besøge vores gode cafe med udendørs servering om sommeren og kunsthallens boghandel - Motto Charlottenborg. Kunsthandel Charlottenborg ligger ved Nyhavn, lige bag Kongens Nytorv.

Åbningstider

  • MandagLukket
  • TirsdagLukket
  • OnsdagLukket
  • TorsdagLukket
  • FredagLukket
  • LørdagLukket
  • SøndagLukket

Om butikken

NY FORM Langelinie åbnede for ca 17 år siden. Vi er en fritidsbutik, med tøj til hele familien. Vi har separat børneafdeling med tegnefilm til de mindste, så de voksne kan shoppe løs uden stress. Vi har åbent alle dage i ugen, samt alle helligdage. Vi ligge i et skønt miljø ned til vandet, som summer af liv fra krydstogtskibene om sommeren, som ligger lige ved vores butik. Vi har restaurant, ishus og selvfølgelig den lille havfrue tæt på, samt lystbådehavnen, så der er altså gode muligheder for en rigtig familietur her på det skønne Langelinie.
Vi glæder os til at se dig
Kanwal

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM

OBS: Længere leveringstid kan forekomme. Returret forlænget til 30/6 2021