Kerteminde

Aktiviteter i nærområdet

Fjord&Bælt

Finder du ved indsejlingen til Kerteminde fjord. Her kan du opleve det magiske blå univers. Lær mere om fisk og dyr, her er mulighed for både at se og røre. En oplevelse for de mindste i familien.

Vikingemuseet Ladby

Kulturhistorisk museum, hvor I har mulighed for at se Ladbyskibet. Ladbyskibet er den eneste bevarede skibsbegravelse fra Vikingetiden. Her er noget for både børn og voksne.

Kerteminde minigolf

Kerteminde Minigolf er perfekt placeret ved strand og marina og kun få minutters gang fra centrum.

Johannes Larsen Museet

Læs mere om Johannes Larsen Museet her

Vaffelhuset Kerteminde

Når du nærmer dig Vaffelhuset i Kerteminde, vil noget af det første du lægger mærke til, være en behagelig og lækker duft af nybagte vafler. Hver enkelt vaffel bliver bagt som var det den sidste vi skulle lave. Det giver dig en lækker og sprød vaffel, som smager anderledes og mere delikat, end de normale man kan gå ned og købe i supermarkedet. Du finder vaffelhuset her: Trollegade 2D · 5300 Kerteminde

Great Northern Golf Resort

Oplev kombinationen af internationale ambitioner, kompromisløs kvalitet og nordisk generøsitet, når Great Northern danner rammerne om oplevelser i verdensklasse. Læs mere om Great Northern Golf Resort her

Kirsebærfestival

Hvert år afholder Kerteminde sin Kirsebærfestival den 3. weekend i juli (17.-19. juli i 2020), hvor alle er velkomne til at deltage. Under mottoet "Se, lyt og smag" bydes du på både kunst, masser af musik, kulinariske smagsoplevelser og anden underholdning til hele familien.

Åbningstider

  • Mandag09.30 - 19.00
  • Tirsdag09.30 - 19.00
  • Onsdag09.30 - 19.00
  • Torsdag09.30 - 19.00
  • Fredag09.30 - 19.00
  • Lørdag09.30 - 19.00
  • Søndag09.30 - 19.00

Om butikken

I NY FORM Kerteminde står vi klar til at hjælpe dig næsten alle dage året rundt. Vi ligger nede ved lystbådehavnen, ved siden af Egmose Marinecenter. Her slog vi for første gang dørene op i Påsken 2015. Hos os finder du trænings og fritidstøj samt sko til hele familien.
Vi glæder os til at se dig
Kirsten

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM