Kerteminde

Aktiviteter i nærområdet

Fjord&Bælt

Finder du ved indsejlingen til Kerteminde fjord. Her kan du opleve det magiske blå univers. Lær mere om fisk og dyr, her er mulighed for både at se og røre. En oplevelse for de mindste i familien.

Vikingemuseet Ladby

Kulturhistorisk museum, hvor I har mulighed for at se Ladbyskibet. Ladbyskibet er den eneste bevarede skibsbegravelse fra Vikingetiden. Her er noget for både børn og voksne.

Kerteminde minigolf

Kerteminde Minigolf er perfekt placeret ved strand og marina og kun få minutters gang fra centrum.

Munkeby miniby

På Bakkely 50 har Munkebo fået en spændende attraktion, der de sidste fem år har været stadig mere besøgt. Det er en miniby, som består af 88 små huse, der helt ned i detaljer er nøjagtige kopier af huse fra den gamle Munkebo fiskerby fra før 1959.

Åbningstider

  • Mandag10.00-17.30
  • Tirsdag10.00-17.30
  • Onsdag10.00-17.30
  • Torsdag10.00-17.30
  • Fredag10.00-17.30
  • Lørdag10.00-17.00
  • Søndag10.00-17.00

Om butikken

I NY FORM Kerteminde står vi klar til at hjælpe dig næsten alle dage året rundt. Vi ligger nede ved lystbådehavnen, ved siden af Egmose Marinecenter. Her slog vi for første gang dørene op i Påsken 2015. Hos os finder du trænings og fritidstøj samt sko til hele familien.
Vi glæder os til at se dig
Helene

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud
NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM

Vi bruger cookies for din skyld. Læs mere
x