Karrebæksminde

Aktiviteter i nærområdet

Vesterhavegaarden Vingård

Besøg en lokal dansk økologisk vingård med dyrkning og produktion af topkvalitetsvine. Apple ice-vin, æblecider, æblesaft, rødvin i amarone-stil og chardonnay hvidvin. Vinene er bedømt som nogle af de bedste i verden.

Bon-bon land

Mere end 50 forlystelser og et 10.000 m2 stor indendørs legeland. Læs mere om Bon-bon land her

Enø minigolf

Hyggelig minigolfbane, hvor det også er mulighed for at spille bordfodbold, mega skak og petanque. Ligger lige ved siden af NY FORM. Læs mere om Enø minigolf her

Næstved storcenter

Rigtig mange butikker og en Bilka samlet under et tag. Perfekt til en regnvejrsdag.

Enø camping

Enø Camping er meget mere end blot sydsjællands bedste badestrand. De har den fine sandbund, det blå flag, og den børnevenlige dybde, det er bare en af grundene til at denne perle er et skønt feriemål for alle, der elsker strand, hav og badeliv. På Campingpladsen kan de tilbyde legestativer for både store og små, bordtennis, basket, boldbane, hoppepuder m.m.

Åbningstider

  • Mandag10.00-21.00
  • Tirsdag10.00-21.00
  • Onsdag10.00-21.00
  • Torsdag10.00-21.00
  • Fredag10.00-21.00
  • Lørdag10.00-21.00
  • Søndag10.00-21.00

Om butikken

NY FORM Karrebæksminde slog dørene op for første gang i 2006. Vi sælger sports- og fritidsbeklædning samt sko til hele familien, og har åbent alle ugens dage – hele året. Butikken ligger med udsigt til den fantastiske Enø strand der hyppigt bliver besøgt i både sommer og vinterperioder. Vi har rigtig gode parkeringsmuligheder lige foran butikken. Her er et hyggeligt miljø med både lystbådehavn, spisesteder, ishuse, fiskehandlere, museer og en del unikke butikker.
Vi glæder os til at se dig
Tine

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM