Hirtshals

Aktiviteter i nærområdet

Nordsøen Oceanarium

Nordeuropas største akvarium, med blandt andet Klumpfisken.

Fun-Park

Besøgslandbrug, hvor man kan opleve dyr på tæt hold eller lege på den store legeplads.

Bunkermuseet

Udgravet bunkeranlæg fra 2. verdenskrig.

Tornby gl. købmandsgård

200 år gammel købmandsgård, hvor egnens specialiteter kan købes.

Hirtshals Fyr

Storslået udsigt fra toppen.

Åbningstider

  • Mandag09.30-17.30
  • Tirsdag09.30-17.30
  • Onsdag09.30-17.30
  • Torsdag09.30-17.30
  • Fredag09.30-17.30
  • Lørdag09.30-17.30
  • Søndag09.30-15.00

Om butikken

Vi ligger i toppen af gågaden (hvis vi ser efter nord, syd, øst og vest) med den “Grønne plads” udenfor døren. Vi har den bedste udsigt ud over havnen og havet. Lige rundt om hjørnet er stranden. I byen findes der restauranter, kunst og diverse butikker. Butikken blev åbnet den 31. Maj 2003, og er i 2 etager. I stueplan finder du alt det nyeste i tøj og sko til outdoor og fritid, til hele familien. I underetagen har vi regntøj og støvler og outletafdelingen med ekstra gode priser.
Vi glæder os til at se dig
Else

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM