Henne Strand

Aktiviteter i nærområdet

Filsø

Flot udsigt over Danmarks 6. største sø, og med masser af dyreliv.

Blåbjerg Plantage

Unikt naturområde for den sportsglade, eller familien der kan lide en frisk gåtur op ad det 64 meter høje bjerg med en flot udsigt.

Henne Strand

Oplev Vesterhavet med muligheden for at nyde solen, gå lange ture langs vandet til en flot solnedgang, hyg med børnene omkring et sandslot, flyv med drager eller tag en frisk dukkert.

Åbningstider

  • Mandag10.00-19.00
  • Tirsdag10.00-19.00
  • Onsdag10.00-19.00
  • Torsdag10.00-19.00
  • Fredag10.00-19.00
  • Lørdag10.00-19.00
  • Søndag10.00-19.00

Om butikken

NY FORM Henne Strand er en hyggelig butik med et godt udvalg af sports og fritids beklædning til hele familien. Vi ligger ca. i midten af en hyggelig butiksgade med attraktive indkøbsmuligheder. Modetøj, brugskunst, galleri, restauranter, cafeer, isbar, bager, pizzaria, købmand, campingplads, mm. Tæt på Danmarks 6. største sø Filsø , med et rigt udvalg af dyreliv. Blåbjerg plantage med et bjerg på 64 m. også med mountainbike terræn. Der er kun 5 min. til fantastisk sand strand. Kort sagt alt hvad hjertet kan begærer, for hele familien.
Vi glæder os til at se dig
Margit

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM