Hals

Aktiviteter i nærområdet

Børnenes jord

Legeplads og multibane.

Hals skanse

Hals Skanse blev opført i 1653-54 som et led i kong Christian 4.’s planer om at sikre og bestyrke Danmarks position som en militær magt i Europa. Anlægget havde til formål at sikre den dengang eneste indsejling til Limfjorden i tilfælde af krig og forhindre fjendtlige fartøjer i at trænge ind i fjorden.

Hals Museum

På Hals Museum fortælles historien om Hals bys opkomst og udvikling, hvor Limfjorden har spillet en vigtig rolle. Selve museet ligger inde på Hals Skanse, som er et gammelt fæstningsværk fra renæssancen.

Hals havn

Hals Havn ligger ved mundingen af Limfjorden ved Aalborg bugt og er den første havn i Limfjorden fra østsiden. Den hyggelige havn ligger lige op af Hals by og derfor også hyggelige butikker, restauranter og indkøbsmuligheder i form af et supermarked.

Trekantskoven hundeskov

Meget stor hundeskov på 80 tønder land (hvilket svarer til størrelsen på 80 fodboldbaner) nord for Hals. Hundeskoven er ikke indhegnet. Der er en parkeringsplads ved Strandvejen. Velegnet til skovtur med kaffekande, idet der er nogle naturlige højdepunkter, hvorfra man kan iagttage sin hund, pga. i heldigste fald se nogle af skovens vilde dyr.

Åbningstider

  • Mandag10.00-21.00
  • Tirsdag10.00-21.00
  • Onsdag10.00-21.00
  • Torsdag10.00-21.00
  • Fredag10.00-21.00
  • Lørdag10.00-21.00
  • Søndag10.00-21.00

Om butikken

Butikken ligger på Hals Havn, lige ud mod Lystbådehavnen. Vi har et stort udvalg i sports- og fritidstøj til hele familien - Nanok , Nord, Nico, Hummel samt mange andre brands. Vi har altid aktuelle varer til super gode priser. Der er altid liv på havnen med restauranter og isbarer, samt marked og musik hele sommeren. Butikken har åbent alle dage året rundt.
Vi glæder os til at se dig
Kirsten

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM