Hals

Aktiviteter i nærområdet

Børnenes jord

Legeplads og multibane.

Hals skanse

Hals Skanse blev opført i 1653-54 som et led i kong Christian 4.’s planer om at sikre og bestyrke Danmarks position som en militær magt i Europa. Anlægget havde til formål at sikre den dengang eneste indsejling til Limfjorden i tilfælde af krig og forhindre fjendtlige fartøjer i at trænge ind i fjorden.

Hals Museum

På Hals Museum fortælles historien om Hals bys opkomst og udvikling, hvor Limfjorden har spillet en vigtig rolle. Selve museet ligger inde på Hals Skanse, som er et gammelt fæstningsværk fra renæssancen.

Hals havn

Hals Havn ligger ved mundingen af Limfjorden ved Aalborg bugt og er den første havn i Limfjorden fra østsiden. Den hyggelige havn ligger lige op af Hals by og derfor også hyggelige butikker, restauranter og indkøbsmuligheder i form af et supermarked.

Trekantskoven hundeskov

Meget stor hundeskov på 80 tønder land (hvilket svarer til størrelsen på 80 fodboldbaner) nord for Hals. Hundeskoven er ikke indhegnet. Der er en parkeringsplads ved Strandvejen. Velegnet til skovtur med kaffekande, idet der er nogle naturlige højdepunkter, hvorfra man kan iagttage sin hund, pga. i heldigste fald se nogle af skovens vilde dyr.

Åbningstider

  • Mandag10.00-18.00
  • Tirsdag10.00-18.00
  • Onsdag10.00-18.00
  • Torsdag10.00-18.00
  • Fredag10.00-18.00
  • Lørdag10.00-17.00
  • Søndag10.00-17.00

Om butikken

Butikken ligger på den bedste pladssesring på Hals Havn lige ud mod Lystbådhavnen og er i 2 plan og på over 400 km. Vi har altid børneafdelingen på første sal. Samt forskellige afdelinger der alt efter årstiderne. Butikken har åben alle dage hele året og udvider åbningstiderne i ferier og sommeren.
Vi glæder os til at se dig
Bente

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud
Mand Kvinde

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsbreve, servicemails o.l.

Vi vil selvfølgelig bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt, og vi vil aldrig udlevere eller sælge dine oplysninger til en tredjepart.

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM

Vi bruger cookies for din skyld. Læs mere
x