Fanø

Aktiviteter i nærområdet

Sønderho Mølle

Møllen er opført i 1895 og var egentlig dømt til nedrivning. Men sidenhen har man over flere etaper restaureret den gamle mølle. Møllen er konstrueret helt specielt - måden den er bygget på og står på, er i sig selv en gåde. Virkelig en flot mølle med en fantastisk udsigt over Vadehavet. Møllen kan beses indefra. Entrepriser : Voksne : 20 kr. Børn : 5 kr

Sønderho Kirke

Den smukkeste kirke i Vest Danmark. Kirken er bygget helt anderledes end andre kirker og er virkelig et besøg værd. Der er mulighed for guidet ture i kirken, hvor man hører om hvad kirken er blevet brugt til igennem tiden, og rivaliseringen imellem syd og nord på Fanø. Gratis entre.

Hannes Hus

Hannes hus er bygget i 1770`erne og havde til huse af samme familie indtil 1965, hvor den ugifte Karen Sørensen solgte til Fonden gamle Sønderho på den betingelse, at huset skulle bevares helt autentisk fremover, som minde om hendes mor. Huset står bevaret med det oprindelige indbo fra 1800 tallet, og når man besøger huset, får man fortalt historien om familien Sørensen, hvis liv var knyttet til huset. En historie om en skipperfamilie og dens sorger og glæder.

Pælebjerg

Pælebjerg er et yndet udflugtsmål. Her ligger Fanøs højeste bjerg som er 21 meter højt, og fra toppen er her en fantastisk udsigt over Fanø Klitplantage og stranden med surf og strandsejllads. Ved Pælebjerg findes også en hyggelig sø med flotte åkander og gode afmærkede vandreture og afmærkede mountainbike rute. Her findes også en fantastisk flot skovlegeplads m. toiletforhold og bålplads.

Sælsafari ved Galgerevet syd for Fanø

Hundredvis af sæler kan ses ved lavvande i Sønderho. Et godt tidspunkt er juni og juli, når hunnerne føder unger, men også resten af året er det en stor oplevelse, at se de mange spættede sæler sole sig på sandbanken. Tjek tidevandskalender- og start gåturen ca. 1 time før lavvande. Rigtig god oplevelse for børn.

Fanø Strikkefestival

Denne helt unikke strikkefestival er siden dens oprindelse i 2005 blevet kult af den helt specielle slags. Her finder man alt, hvad hjertet begærer af de klassiske elementer i en strikkefestival, såsom stande, workshops, foredrag og udstillinger.

Åbningstider

  • Mandag10.00-17.30
  • Tirsdag10.00-17.30
  • Onsdag10.00-17.30
  • Torsdag10.00-17.30
  • Fredag10.00-17.30
  • Lørdag10.00-17.30
  • Søndag10.00-17.30

Om butikken

Vores butik er fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien. Udvalget er stort og priserne små. Du vil finde vores egne mærker der tæller Nanok, Just, NORD og Nico. Vi sælger også internationale mærker som eksempelvis Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen og mange flere.
Vi glæder os til at se dig
Tine

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM

OBS: pga. travlhed kan der forekomme længere leveringstid.