Fanø

Aktiviteter i nærområdet

Sønderho Mølle

Møllen er opført i 1895 og var egentlig dømt til nedrivning. Men sidenhen har man over flere etaper restaureret den gamle mølle. Møllen er konstrueret helt specielt - måden den er bygget på og står på, er i sig selv en gåde. Virkelig en flot mølle med en fantastisk udsigt over Vadehavet. Møllen kan beses indefra. Entrepriser : Voksne : 20 kr. Børn : 5 kr

Sønderho Kirke

Den smukkeste kirke i Vest Danmark. Kirken er bygget helt anderledes end andre kirker og er virkelig et besøg værd. Der er mulighed for guidet ture i kirken, hvor man hører om hvad kirken er blevet brugt til igennem tiden, og rivaliseringen imellem syd og nord på Fanø. Gratis entre.

Hannes Hus

Hannes hus er bygget i 1770`erne og havde til huse af samme familie indtil 1965, hvor den ugifte Karen Sørensen solgte til Fonden gamle Sønderho på den betingelse, at huset skulle bevares helt autentisk fremover, som minde om hendes mor. Huset står bevaret med det oprindelige indbo fra 1800 tallet, og når man besøger huset, får man fortalt historien om familien Sørensen, hvis liv var knyttet til huset. En historie om en skipperfamilie og dens sorger og glæder.

Pælebjerg

Pælebjerg er et yndet udflugtsmål. Her ligger Fanøs højeste bjerg som er 21 meter højt, og fra toppen er her en fantastisk udsigt over Fanø Klitplantage og stranden med surf og strandsejllads. Ved Pælebjerg findes også en hyggelig sø med flotte åkander og gode afmærkede vandreture og afmærkede mountainbike rute. Her findes også en fantastisk flot skovlegeplads m. toiletforhold og bålplads.

Sælsafari ved Galgerevet syd for Fanø

Hundredvis af sæler kan ses ved lavvande i Sønderho. Et godt tidspunkt er juni og juli, når hunnerne føder unger, men også resten af året er det en stor oplevelse, at se de mange spættede sæler sole sig på sandbanken. Tjek tidevandskalender- og start gåturen ca. 1 time før lavvande. Rigtig god oplevelse for børn.

Nordby Wooldays

Denne helt unikke strikkefestival er siden dens oprindelse i 2005 blevet kult af den helt specielle slags. Her finder man alt, hvad hjertet begærer af de klassiske elementer i en strikkefestival, såsom stande, workshops, foredrag og udstillinger.

Fanø Skibsfart - og Dragtsamling

Kulturhistorisk museum om Fanøs frikøb af Kronen i 1741. I museet finder man en unik samling af skibsmalerier og skibsmodeller af de mange skibe, som stammer fra Fanø. Her finder man også de smukke Fanødragter i mange varianter lige fra ormegraverkonen til bruden. Museet er helt klar et besøg værd.

Åbningstider

  • Mandag10.00-22.00
  • Tirsdag10.00-22.00
  • Onsdag10.00-22.00
  • Torsdag10.00-22.00
  • Fredag10.00-22.00
  • Lørdag10.00-22.00
  • Søndag10.00-22.00

Om butikken

NY FORM Fanø åbnede dørene for første gang i påsken 2000 og har siden 2003 haft åbent alle dage året rundt.

Butikken ligger godt placeret i et smukt område tæt på nedkørslen til en af Danmarks største strande ved Fanø Bad, og har med sine 650 kvm. noget for hele familien. Vi lægger stor vægt på, at udvalget er stort og priserne små.

I den ene ende af butikken finder du outdoor, sport og fritids tøj og sko. Her vil du kunne finde vores egne danske mærker Nord, Nanok, Nico, Just og West Coast. Udover egne mærker fører vi her også kendte mærker som Salomon, Helly Hansen, Columbia, Hummel, Adidas, Under Armour og Kari Traa. I den anden ende finder du vores modetøjsafdeling til kvinder, hvor vi i 2021 lancerede vores eget danske mærke Fabrin Copenhagen og herudover fører mærker som Soya Concept, Only, Vero Moda, Pieces og Only Carmakoma (str. 42-54).

Vores skønne Ø er helt klart et besøg værd, med en sejltur på blot 12 minutter og et væld af aktiviteter for hele familen, i de naturskønne områder! Man kan bl.a. cykle fra den ene til den anden ende af øen, Nordby til Sønderho. Øen er ca. 15 km lang og 5 km bred, så selv de små ben kan være med. På turen her kan man lave flere stop, herunder den populære Skovlegeplads, Pælebjerg og Fuglekøjerne.

Nordby er en gammel skipperby, hvor man kan opleve den maritime historie og handle i byens mange butikker i hovedgaden.

Fanø Bad er en historisk badeby, som i dag er et stort ferieområde med mange sommerhuse, ferieboliger og hoteller.

Sønderho er den sydligste landsby på øen, her kan man opleve de mange gamle Fanøhuse og mange vadehavsfugle.
Vi glæder os til at se dig
Tine

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM