Ebeltoft

Aktiviteter i nærområdet

Fregatten Jylland

Oplevelser for børn og voksne, museum, udstillinger og et hav af oplevelser om krigen i 1864.

Det Gamle Rådhus

Rådhuset er kendt og elsket af mange. Det blev bygget i 1789 og er en af Ebeltofts største turistattraktioner.

Glasmuseet

Glasmuseet i Ebeltoft rummer en samling af moderne international glaskunst.

Ree Park Safari

Man kan møde dyr fra 5 kontinenter i enestående og naturskønne omgivelser. Man kan f.eks. køre en tur i parken i amerikansk damplokomotiv eller komme på savannen i safaribil.

Kalø Slotsruin

Se resterne af et kongeligt slot. Beliggende i Kalø Vig.

Agri Bavnehøj

Bronzealderhøj, der ligger 137 meter over havet midt i landsbyen Agri centralt i Nationalpark Mols Bjerge.

Djurs Sommerland

Nordeuropas største forlystelsespark. Læs mere her: Djurs Sommerland her: Djurs Sommerland

Åbningstider

  • Mandag10.00-18.00
  • Tirsdag10.00-18.00
  • Onsdag10.00-18.00
  • Torsdag10.00-20.00
  • Fredag10.00-18.00
  • Lørdag10.00-18.00
  • Søndag10.00-18.00

Om butikken

NY FORM Ebeltoft åbnede i 2007. Butikken ligger på havnen omgivet af flere restauranter og specialbutikker. Tæt på Fregatten Jylland, Glasmuseet, Lystbådehavnen og de gamle brolagte gader. En by, der absolut er et besøg værd. Butikken har åben 7 dage om ugen 362 dage om året. Vi sælger sport- og fritidsbeklædning til hele familien
Vi glæder os til at se dig
Susanne

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM