Bogense

Aktiviteter i nærområdet

Gyldensten Strand

Naturområde i det nordfynske vadehav.

Kunstgården Skovby

Galleri og kunst. Udstillinger af danske og udenlandske kunstnere.

Harridslevgaard

Besøg renæssance slottet Harridslevgaard 3 km fra Bogense, som byder på en spændende kulturel oplevelse. Slottet nævnes helt tilbage i Kong Valdemars Jordebog af 1231, og den nuværende bygning er fra 1606. Man vil kunne besigtige i alt 1550 kvm. af hovedbygningen i 3 stokværk, bl.a. riddersalen, som er Danmarks største i privat eje, og en hvælvet middelalderkælder under nederste stokværk. Bagefter er man velkommen til at gå en tur i det naturskønne område med påfugle.

Vissenbjerg terrariet

Specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr og padder. Oplev de største, farligste, flotteste, hurtigste og giftigste arter indenfor reptiler og amfibier.

Humlemagasinet Harndrup

Hvert år kan man opleve en ny kulturhistorisk udstilling, juleudstilling samt flere museer (Historisk Dukkemuseum, Sigfred Pedersen Museet, Humlemuseet) og haveanlægget på 10 tdr. land med mange forskellige temahaver.

Ditlevsdal Bison Farm

Ditlevsdal Bison Farm er Europas største bisonfarm med ca. 400 bisonokser. Kom og få en skøn oplevelse og ægte præriestemning blandt de store dyr! Hele sommeren er der masser af aktiviteter, restauranten byder på masser af lækker mad og gårdbutikken holder åbent med mange spændende varer.

Åbningstider

  • Mandag10.00-22.00
  • Tirsdag10.00-22.00
  • Onsdag10.00-22.00
  • Torsdag10.00-22.00
  • Fredag10.00-22.00
  • Lørdag10.00-22.00
  • Søndag10.00-22.00

Om butikken

NYFORM BOGENSE slog dørene op første gang 3 Juli 2008. I påsken 2019 stod vi klar med udvidelse af butikken så vi i dag har 720 m2. Vi er butik der sælger sports og fritidsbeklædning til hele familen. Vi har også en dameafdeling (MIO MONDO), hvor vi sælger tøj fra VERO MODA, ONLY, ONLY CARMAKOMA (str. 44-54), PIECES og SOYA. Vi holder åbent alle ugens 7 dage hele året rundt (ingen lukkedage). Butikken ligger på den gamle havn i Bogense hvor der er fiskere og lidt gamle fiskerhuse, fiskebutik og restauranter. På den anden side ligger Marinaen med masser af lystbåde i højsæson. Der er også en god børnevenlig badestrand. Som sagt er vi en butik på 720 m2 i et plan, og det er nemt at komme ind fra begge sider, også for kørestolsbrugere.
Vi glæder os til at se dig
Susanne

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM