Bønnerup Strand

Aktiviteter i nærområdet

Djurs Sommerland

Nimtofte 30 km. fra Bønnerup - Danmarks største sommerland med Danmarks hurtigste rutchebane. Et sandt legeland for hele familien.

Kattegat Centeret

Grenå 24 km. fra Bønnerup - Se de store hajer, de søde sæler, og lær en masse om havet omkring os.

Randers Regnskov

Randers 43 km. fra Bønnerup - Oplev et subtropisk klima, og bevæg dig rundt i regnskoven med dyrelivet rundt om dig.

Munkholm Zoo

Balle 28 km. fra Bønnerup - Dyr fra bondegården og fra andre dele af verden. Her kommer hele familien tæt på dyrene, og du har mulighed for at klappe en pyton eller en næsebjørn. Her kan børnene lege blandt de danske bondegårdsdyr.

Stenvad Mosebrugs Center

Stenvad 10 km. fra Bønnerup - Oplev hvordan man udvandt tørv fra moserne, og få en tur i tørve toget.

Allingåbro jernbane cykler

Allingåbro 30 km. fra Bønnerup - Hop på jern bane cykel og cykel fra Ållingåbro og til Randers, eller vend cyklen før Cykler med plads til 3-4 personer, der kan lånes stole til små børn.

Skandinavisk Dyrepark

Kolind/Pederstrup 32 km. fra Bønnerup - Mød isbjørne, de store brune bjørne og mange andre dyr.

Åbningstider

  • Mandag10.00 - 20.00
  • Tirsdag10.00 - 20.00
  • Onsdag10.00 - 20.00
  • Torsdag10.00 - 20.00
  • Fredag10.00 - 20.00
  • Lørdag10.00 - 20.00
  • Søndag10.00 - 20.00

Om butikken

NY FORM Bønnerup slog dørene op første gang i marts 2005. I dag er det en af vore butikker der holder åben 365 dage. Butikken ligger på havnen i Bønnerup Strand, som har et unikt miljø. Her er strand, fiskere, havn, kutternes motor lyd, fisk, lystbåde, restauranter, og masser af forskellige events gennem året. Der er mennesker på havnen året rundt, så vi er altid et besøg værd. Butikken er i to etager, i stue etager finder du NY FORM som er 200 m2, vi sælger sports og fritids beklædning til hele familien. På første sal finder du en af NY FORMs dametøj butikker i Mio Mondo afdelingen, her finder du mode tøj til kvinder fra mærkerne VERO MODA, ONLY, PIECES og SOYA. I 2018 udvider vi NY FORM Sport afdelingen med ekstra 250 kwm.
Vi glæder os til at se dig
Pia

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM