Blokhus

Aktiviteter i nærområdet

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er Danmarks ældste sommerland, med alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland!

Skulpturparken Blokhus

Måske Danmarks smukkeste og største skulpturpark, fyldt med fantastiske skulpturer i bl.a. sand, træ, beton, jern, metal, sten, granit, bronze mv. - og vidunderlige sansehaver med aktiviteter og legeredskaber for store og små. Virkelig unikt og et besøg værd, med sanselige kunstoplevelser for alle.

GateWay Blokhus

I Gateway Blokhus i Blokhus Klitplantage kan familien nemt tilbringe en dag. Her findes blandt andet 10 km mountainbikerute, motionssti, flere vandreruter og en naturlegeplads af høj kvalitet. På det store picnicareal kan I nyde sin medbragte madpakke på et af de opstillede borde-bænkesæt, eller I kan vælge selv at bage jeres eget brød på stedet i naturbageovnen.

Blokhus saltcenter

Blokhus Saltcenter syder salt af havvandet ved Blokhus. De syder med solenergi og bruger varmen fra 64 solfangere til at fordampe havvandet med. Blokhus Saltcenter syder saltet som neutralt eller med krydderurter. De bruger så vidt mulig urter fra egen have, og laver også badesalt og skrubsalt. Hver dag kan man lave sin egen urtesalt - fra maj til medio september. Bland selv salt til kr. 40,- De har sat et bord op i cafeen, med masser af urter, så kan man selv blande sin Blokhus urtesalt.

Blokhus Golf center

Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Her kan du spille golf på tre forskellige baner - alt efter evner og temperament - og overnatte i hyggelige golflejligheder. På vores solterrasse kan du efter runden indtage en kølig forfriskning og en af køkkenets lækre hjemmelavede retter, inden du tager ned på stranden for at nyde dagens sidste stråler og en dukkert i de blå bølger.

Åbningstider

  • Mandag09.30-21.00
  • Tirsdag09.30-21.00
  • Onsdag09.30-21.00
  • Torsdag09.30-21.00
  • Fredag09.30-21.00
  • Lørdag09.30-21.00
  • Søndag09.30-21.00

Om butikken

Blokhus! En by der har Danmarks dejligste strand og som byder på et rigt byliv. Byens torv midt i byen, hvor også NY-FORM Blokhus ligger, har forskellige events i årets løb.
De events kan være musik, udstilling af gamle biler, div. markeder, Womens Weekend, kanon affyring, skelettet af hvalen der skyllede op på stranden, nytårs badning.
Derudover så bliver der afholdt forskellige aktiviteter vedr. Black Friday, skt. Hans, skoleferie, julen, fastelavn, påskefestival m.m. Om vinteren er der skøjtebane. I nærheden ligger Fårup Sommerland, 2 campingpladser, feriecentre, badeland og sommerhuse.

Vi ses på Torvet i NY-FORM Blokhus Sports og fritidsbeklædning til børn og voksne
Vi glæder os til at se dig
Marianne

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM