Blåvand

Aktiviteter i nærområdet

Tirpitz

Arkitektur i verdensklasse og oplevelser for alle sanser.

Blåvand zoo

Ta' familien med på en hyggelig udflugt blandt Parkens mange dyr - åbent hele året.

Bordrup klitplantage

Byder på lækker natur, om du er til gåture, løb eller cykling. For MTB ryttere er der her optimale muligheder for udfoldelse og udfordringer på forskellige ruter.

Fyrtårnet ved Blåvandshuk

Fra fyrets top kan en fantastisk udsigt over nationalpark Vadehavet nydes. Stedet er samtidig et kendingsmærke for de 12 millioner trækfugle som hvert år passere Blåvandshuk. Åbent hele året.

Åbningstider

  • Mandag10.00 - 17.00
  • Tirsdag10.00 - 17.00
  • Onsdag10.00 - 17.00
  • Torsdag10.00 - 17.00
  • Fredag10.00 - 17.00
  • Lørdag10.00 - 17.00
  • Søndag10.00 - 17.00

Om butikken

Lige midt i Blåvands hovedegade finder du vores butik, som fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien. Udvalget er stort og priserne små. Du vil finde vores egne mærker der tæller Nanok, Just, NORD og Nico. Vi sælger også internationale mærker som eksempelvis Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen og mange flere.
Vi glæder os til at se dig
Nanna

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM