Assens

Aktiviteter i nærområdet

Danmarks Fugle Zoo

Danmarks Fugle Zoo, Frydenlund Fuglepark er fynsk bondegårdsidyl når det er skønnest. I den ca. 5 ha store fuglepark er der anlagt et 2 km handicapvenligt stisystem. På denne rundtur kan man opleve de ca. 800 forskellige fugle fra hele verden, godt indpasset mellem alle de gamle træer, buske og blomster. Af fugle kan der blandt andet opleves storke, strudse, papegøjer, parakitter, ibis, svømmefugle og ugler. En spændende samling af gamle danske landbrugsredskaber er fordelt rundt i fugleparken. Der er rig mulighed for at nyde den medbragte mad ved de opstillede borde og bænke, eller benytte et af fugleparkens grillsteder.Den hyggelige “Papegøjecafe” er især meget kendt for sit gode hjemmebag; men mest for den hjemmebagte kringle. Ud over kaffe og kage, kan man også nyde de almindelige grill-retter, som pommesfrites og burgers. Papegøjecafeen tager også mod selskaber, dog er forudbestilling nødvendig. Bag cafeens terrasse er der en god, udfordrende og børnevenlig legeplads. Derudover er der også mulighed for at komme ind og klappe gederne, kaninerne eller marsvinene.

Hørvævsmuseet

Hørvævsmuseet – en fabrik i live på Hørvævsmuseet, der ligger på Krengerup Gods, væves der på 100 år gamle maskinvæve fra det nedlagte Tommerup Væveri. Vævene er doneret af direktør Kurt Reindel og de er et stykke dansk industrihistorie, som bliver gjort levende af et stort antal frivillige. Her fremstilles damaskduge, servietter, olmerdug, viskestykker og meget andet efter de gamle mønstre.

CampOne Assens Strand

At holde ferie på Vestfyn er aldrig kedeligt! Der er utallige muligheder for oplevelser, og for at få stimuleret sine sanser. Med ca. 10. min. gang til midtbyen, byder den gamle købstad Assens på en oplevelsesrig gåtur. Byen har både kultur – og et spændende café – restaurations udbud at byde på. Er man til shopping, findes der et varieret udbud af butikker og specialforretninger. Se mere på www.visitassens.dk. Endvidere er der hyggelige fortovs caféer og gode spisesteder ca. 300 meter fra campingpladsen. På campingpladsen er der mulighed for at leje skinnecykler – ruten starter 50 meter fra campingpladsen og er ca. 30 km – der er selvfølgelig mulighed for pitstop, hvor frokosten kan indtages. Rigtig hyggelig tur for hele familien CampOne Assens Strand beliggende direkte ved Assens Marina.

Skinnecykel

Oplev naturen på en helt ny måde - lej en skinnecykel. En anderledes oplevelse for hele familien. Ruten går mellem Knarreborg station (Bemærk nyt startsted 2021) og Assens, undervejs kan man nyde udsigten til Dreslette kirke, Helnæs Bugten og det gamle fiskeleje Thorø Huse. Skinnecyklerne er lette at træde, der er plads til tre eller fire på cyklen og derudover kan der også sagtens medbringes proviant til en pause på turen. Langs med banen findes rastepladser med borde og bænke. For at køre skinnecykel skal man være fyldt 15 år, og for at leje cyklen skal man være fyldt 18 år. Der er helt særlige regler for "overkørsler". Disse regler får man udleveret når man lejer cyklen. Skinnecyklerne skal altid køres tilbage til udgangspunktet. Hele vejen fra Tommerup St. til Assens, en strækning på ca. 30 km. Se nærmere oplysninger her. Der findes drejeskiver i Tommerup, Nårup, Glamsbjerg, Ebberup og Assens, der er en god hjælp, når cyklen skal vendes.

Vestfyns Fodbold Golf

Giv fodboldfødderne en oplevelse hos Vestfyns-Fodboldgolf i Ebberup, hvor både Ronaldo og Rikke kan være med, når fodbolden skal sparkes i hul. Fodboldgolfbanen, består af 18 huller ligesom en almindelig golfbane. Alle hullerne har forskellige sværhedsgrader. Banen er udformet så alle kan deltage uanset alder, køn og sportpræstationer. - Fodboldgolf 18 huller - Minigolf 18 huller - Mega bordfodbold - Sumo brydning - Sumo fodbold - Mega boksning Der er mulighed for at grille og hygge sig på terrassen, der ligger i forbindelse med gildesalen, som evt. kan forudbestilles til et arrangement. Se mere på FodboldGolf her: FodboldGolf

Åbningstider

  • Mandag10.00-17.30
  • Tirsdag10.00-17.30
  • Onsdag10.00-17.30
  • Torsdag10.00-17.30
  • Fredag10.00-18.00
  • Lørdag10.00-18.00
  • Søndag10.00-18.00

Om butikken

Kom i NY-FORM i Assens, du vil blive glædelig overrasket. Vi er en stor flot butik, som åbnede i april 2021 med sports- og fritidsbeklædning til hele familien. Du vil finde vores egne mærker Nanok, NORD, Just og Nico. Vi sælger også internationale mærker som Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen og mange flere. Udvalget er stort og priserne små. Butikken har åbent alle ugens dage og du kan parkere lige udenfor butikken.
Vi glæder os til at se dig
Karin

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM