NORD

Outdoormode

- Hvad er NORD?


Ulven som inspiration

Med inspiration fra ulven blev det nye outdoor-mærke NORD skabt. Ulvens pels har nemlig en unik konstruktion. Pelsen er utrolig vandafvisende og så isolerende, at ulven nemt kan tilpasse sig et klima med både ekstrem kulde og ekstrem varme. Ulven er altid godt og 'rigtigt' klædt på! Enten i de kolde bjerge eller i den varme ørken, Faktisk er ulven et af verdens mest tilpasningsdygtige dyr. De gode kvaliteter er en kæmpe inspiration - og du kan godt glæde dig til at gå i ulvens fodspor og føl dig tilpas i alle omgivelser - under alle vejrforhold. Takket være det unikke design, pasformen og slidstyrken.

NORD

Tidløst design med naturligt look

Karakteristisk for alle NORD-produkterne er de flotte jordfarver og varmebrændte toner, som kan kombineres med meget andet tøj i garderoben. Designet er nordisk, enkelt og meget stilfuldt - med lette læderdetaljer, flotte farver og et robust materiale. Farverne minder om skov, ørken og bjerge - lige præcis de steder, hvor NORD hører hjemme. De meget alsidige dele er perfekte til vandreturer og i en aktiv hverdag, men også bare til dig, der elsker outdoor-looket. 


NORD

Outdoor rygsække

Den nye kollektion omfatter blandt andet også gode og funktionelle rygsække. De praktiske rygsække har et godt ventilationssystem og kan desuden rumme en computer, da rygsækken har et godt polstret rum til netop dette formål. Derudover kan du få de flotte rygsække i en god børnestørrelse fx til børnehave eller turer. Taskerne fra NORD har et meget funktionelt design med lækre og praktiske detaljer. Materialet er særligt robust og vandafvisende – perfekt også til sport, skole, studie, udflugter og rejser


 

Robuste udendørsbukser

Tjek de funktionele vandrebukser med mange lommer og solide forstærkninger, der natuirligvis er slidstærke men som også giver god bevægelsesfrihed. Bukserne er vindtætte, åndbare og har ventilationslynlåse og justeringsmuligheder, som gør det muligt at tilpasse bukserne præcis til dig. 

 

 NORD

Outdoor overdele med lang levetid

Den nye kollektion består også af holdbare og lune sweatshirts udført i gode materialer, og med fokus på pasform og funktion, som tilmeld giver dig rigtig god beskyttelse, når du er udendørs.

 Sådan blev NORD til

Ulven er et af verdens mest tilpasningsdygetige dyr. Derfor er NORD-logoet en kombination af ulven sammen med de tre bjergtinder.

NORD

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik