Nikwax Fabric & Leather Proof 120 ml. - Imprægnering til syntetisk & læder fodtøj

-20%
74,95 DKK
59,95 DKK
Levering i morgen, 5. okt.
Bestil inden   og vi sender din ordre i dag!
Kort beskrivelse

Her får du en alsidig Nikwax imprægnering til sko, da denne kan påføres både stof- og lædersko. Hvis du ejer et par funktionelle vandresko, eller du har et ønske om at gøre dine fritidssko mere funkt... Læs mere om produktet her

Produktnummer: 0000002568

Lagerstatus

På lager

Gratis fragt

Ved køb over 499,-

Returret

60 dages returret

Dag til dag levering

Bestil før kl. 14:00

Byt i butik

Byt webshopkøb i butik

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Nikwax Fabric & Leather Proof 120 ml. - Imprægnering til syntetisk & læder fodtøj

Her får du en alsidig Nikwax imprægnering til sko, da denne kan påføres både stof- og lædersko.

Hvis du ejer et par funktionelle vandresko, eller du har et ønske om at gøre dine fritidssko mere funktionelle, så er det vigtigt at du plejer dem med imprægnering. Undgår du at pleje dine sko med imprægnering, så vil dette typisk resultere i at dine fødder bliver fugtige, hvilket aldrig er rart.

Den hyppigste årsag til våde fødder er at skoenes overflade absorberer vand i stedet for at frastøde det. Hvis dine sko absorberer vandet, så ligger vandet sig ovenpå skoenes overflade, og dette forringer åndbarheden i skoene.

Så snart dine udendørssko begynder at absorbere vand, så er det på tide at få gjort noget ved sagen i form af en genimprægnering med eks. Nikwax Fabric & Leather Proof 120 ml..

Mange tror at deres fødder bliver våde pga. udefrakommende vand eller sne, men faktisk kommer meget af fugten også indefra skoene.

Hvis du bærer funktionelle sokker såsom vandresokker, løbesokker e.l., hvilket desuden klart er at foretrække, så er disse designet til at skulle transportere fugten væk fra dine fødder og ud igennem skoene. Dernæst skal fugten kunne komme ud igennem dine sko, og her opstår problemet så hvis dine sko ikke er åndbare nok.

Nikwax Stof & Læder Imprægnering tilfører dine sko både åndbarhed og vandafvisning, hvilket tillader den indre fugt at slippe ud, og den ydre fugt i at ikke trænge ind eller ligge sig ovenpå skoene.

Ligesom alle andre Nikwax produkter så er Fabric & Leather Proof 120 ml. både vandbaseret og 100 % miljøvenlig. Det vil sige at du ikke skader miljøet ved brug, men ligeledes at det ikke er muligt for dig at overdosere dine sko, da overskydende imprægnering blot vil flyde af.

Ønsker du at bibeholde dine skos funktionalitet, samtidig med at du forlænger skoenes levetid, så skal du bruge Nikwax Fabric & Leather Proof 120 ml..

Dosering og vejledning er påskrevet produktet.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik