Menu
Søg
Luk

Nikwax Basewash 300 ml. - Vaskemiddel til sportstøj

Markedspris 64,95 DKK *

Din pris 54,95 DKK

Levering imorgen, 30. sep.

Kort beskrivelse

Oplever du nogle gange at dit syntetiske løbetøj, undertøj e.l. lugter grimt, selv efter at det er blevet vasket? Når du sveder i dit løbetøj, træningsstøj mm., så ophober kroppens bakterier og olier sig i beklædningen. Ved at du vasker dit funktionelle tøj i… Læs mere om produktet her

Produktnummer

0000011646

118.0000

Lagerstatus

På lager

Gratis fragt

Ved køb over 499,-

Returret

60 dages returret

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Perfekt på Trustpilot

Nikwax Basewash 300 ml. - Vaskemiddel til sportstøj

Oplever du nogle gange at dit syntetiske løbetøj, undertøj e.l. lugter grimt, selv efter at det er blevet vasket? Når du sveder i dit løbetøj, træningsstøj mm., så ophober kroppens bakterier og olier sig i beklædningen.

Ved at du vasker dit funktionelle tøj i almindeligt vaskemiddel, så vil disse bakterier og kropsolier ikke blive fjernet ordentligt fra beklædningen, hvilket vil føre til en ildelugtende beklædning. Endvidere forringer normalt vaskemiddel svedtransporteringen og åndbarheden i beklædningen.

Nikwax BaseWash 300 ml. er et vandbaseret og miljøvenligt vaskemiddel specielt udviklet til at rense og pleje syntetisk løbetøj, fitness tøj, skiundertøj mm., samtidig med at det deodoriserer beklædningen. Fælles for alle Nikwax produkter er at disse er vandbaserede og 100 % miljøvenlige, samtidig med at de bruges på akkurat samme måde som normalt vaskemiddel.

Du kan bruge Nikwax vaskemiddel i en vaskebold, i sæbeskuffen eller til normal håndvask.

Dosering og vejledning står på produktet.

Vil du fjerne lugten fra dit syntetiske tøj og bibeholde tøjets oprindelige kvaliteter og funktioner uden besvær, alt sammen samtidig med at du skåner miljøet, så er det Nikwax Basewash 300 ml. du skal vælge.

* Markedsprisen vurderes ud fra et identisk eller tæt på sammenligneligt produkt fra en eller flere andre webshops.