Nico Active Jacket 19, W - Dame Refleks Løbejakke

249,95 DKK
Levering i morgen, 12. dec.
Kort beskrivelse

Let dame refleks løbejakke i synlig neongul, der giver dig markant bedre synlighed, når du løber efter mørkets frembrud. Bliv set i mørket – Køb W Nico Active Jacket her! Denne funktionelle løbeja... Læs mere om produktet her

Produktnummer: 0000036582

Lagerstatus

På lager

Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Dag til dag levering

Bestil før kl. 14:00

Byt i butik

Byt webshopkøb i butik

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Nico Active Jacket 19, W - Dame Refleks Løbejakke

Let dame refleks løbejakke i synlig neongul, der giver dig markant bedre synlighed, når du løber efter mørkets frembrud.

Bliv set i mørket – Køb W Nico Active Jacket her!

Denne funktionelle løbejakke er designet med fokus på maksimal synlighed. Både farven og de mange reflekterende detaljer på hele jakken sikrer, at bilisterne og andre ikke kan overse dig i trafikken.

Det lette og funktionelle materiale giver god beskyttelse mod vinden samtidig med at det er åndbart og vandafvisende. Det bløde materiale sørger derudover for fuld bevægelighed og larmer ikke, når du bevæger dig.

Active Jacket 19 W er udstyret med en justerbar bund med snoretræk og elastiske ærmeafslutninger for at sikre en velsiddende pasform.

Flere gode detaljer er den høje krave, den praktiske frontlynlås med hagebeskytter og vindklap samt de to lynlåslukkede sidelommer.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik