Nanok

Ribe Sr. - Herre Regnsæt

Varenr. 29668
Billigst på PriceRunner
499,95 DKK
Farve: Sort På lager
Produktbeskrivelse

Her får du et super lækkert og ikke mindst meget funktionelt regnsæt til herrer med en kvalitet på højde med meget dyrere regnsæt.

Regnsættet, der både er åndbart samt vind- og vandtæt (hele 8.000 mm. i vandsøjletryk), er fremstillet i 4-vejs strækbart materiale, hvilket giver dig stor bevægelsesfrihed.

Jakken har gennemgående lynlås med en hagebeskytter på toppen samt udvendig vindklap, hvoraf sidstnævnte forhindrer vind og vand i at trænge ind i igennem lynlåsen og nedkøle dig. For yderligere komfort er jakken desuden designet med ventilationspanelerpå ryggen samt med et indvendigt netfoer, hvilket sammenlagt øger den i forvejen gode åndbarhed.

Af justeringsmuligheder har jakken snoretræk i bunden samt en justerbar og aftagelig hætte. Endvidere sidder der i de elastiske ærmeender velcrolukninger, hvilket sikrer en tætsluttende og behagelig pasform.

Bukserne har af justeringsmuligheder snoretræk i den elastiske linning samt velcro luk og lynlåse i benenderne, hvoraf sidstnævnte sikrer en behagelig og tætsiddende pasform og samtidig forhindrer buksebene i at komme i klemme i cykelkæden.

Af sidste nævneværdige detaljer kan der nævnes at sættet har reflekser for øget synlighed i mørket, en behagelig og tætsluttende fleecekrave samt skjulte sidelommer med lynlåse.

På grund af sættets mange gode egenskaber og detaljer kan det bruges til både arbejde og fritid.

Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Dag til dag levering

Bestil før kl. 14:00

Byt i butik

Byt webshopkøb i butik

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik