Ekstra nedsat
Mikk-Line

Jr Thermo Set - Børne Termo Sæt

Varenr. 39394
-60%
Billigst på PriceRunner
249,95 DKK
99,95 DKK
Farve: Brun Ikke på lager
Bestil inden   og vi sender din ordre i dag!
Produktbeskrivelse

Her får du et termosæt til børn i topkvalitet fra Mikk-line, som er fremstillet i 100% polyester. Sættet er med quiltet mønster og foret med polyester fiberfyld, hvilket gør det kulde resistent uden dog at gå på kompromis med åndbarheden således at fugten effektivt transporteres væk fra dit barns hud.

Varm på kolde dage – Køb Thermo sæt til børn her!

Jr Thermo set er designet med en kraftig gennemgående YKK-lynlås, som foruden refleks puller også har en indvendig vindklap og hage beskytter i toppen, så dit barn ikke bliver kradset under hagen ved brug. Ydermere har jakken ribkanter på både krave og i ærmeender, hvoraf sidst nævnte forhindrer kold luft i at trænge op i ærmerne og nedkøle dit barn.

Af lækre detaljer har jakken et broderet logo på venstre bryst, en refleksstribe på ryggen samt et indvendigt navnetag som du kan skrive dit barns navn på.

Sættets bukser er designet med slidstærk TASLON beklædning på både knæ og bagdel samt en justerbar elastisk talje for at optimerer buksernes pasform. Ydermere har de i benenderne ribkanter, så disse sidder tæt og minimerer risikoen for at kold luft trænger op under bukserne og nedkøler dit barn.

Af andre nævneværdige detaljer har bukserne refleksstriber ned ad ydersiden af begge ben, en refleksstribe bagpå buksernes venstre ben samt et lille refleks logo ligeledes på buksernes venstre ben.

Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Dag til dag levering

Bestil før kl. 14:00

Byt i butik

Byt webshopkøb i butik

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik