Merinould – perfekt på flere måder!

Du ved det måske allerede? : "uld holder kroppen varm". I løbet af de seneste år er den finere merinould blevet et hit. Især i funktionelt tøj til eksempelvis skisport eller til udendørsaktiviteter har den specielle type uld vist sig at være perfekt.

1. Uld opretteholder varmen
2. Huden afkøles ikke
3. Utrolig strækbar kvalitet
4. Ingen lugt

Den største fordel ved merinould er dens evne til at opretholde den opvarmende effekt, selv når fibrene er fugtige. Huden afkøles ikke. Årsagen ligger i naturen, fordi denne fine uldtype kommer fra merinofårene, som lever i kølige og regnfulde områder. Selvom Merino uldtøj er lidt dyrere end ”normal” uld, er fordelene værd at tage med. Selv med længere tids udendørs aktivitet behøver du ikke at bekymre dig om lugt.
Online og i NY FORM butikker kan du få mange lækre sager, som er lavet af merinould . Foruden skiundertøjet fra Kari Traa og Helly Hansen er tørklæder, hatte og handsker især populære

Kari Traa og Helly Hansen

Kari Traa W Mønster L...

Markedspris 549.95 DKK

299.95 DKK

Kari Traa W Rose Hood ...

---

799,95 dKK

Helly Hansen Lifa Meri...

Markedspris 499.95 DKK

349.95 DKK

Helly Hansen Jr LIFA M...

Markedspris 499.95 DKK

399.95 DKK

Merinould er uundværlig til skiferien

For vintersportentusiaster er skiundertøj eller baselayers, som enten er designet i 100% merinould eller vævet ind i tøjet på de centrale varmepunkter, særligt populære. Derudover er merinould utrolig strækbart. Ulden tilpasser sig kroppens bevægelser, og fibrene forårsager heller ikke irriterende friktion. Derfor er stoffet også ideelt til trøjer og sweatshirts

Merinould - ingen lugt

Tøj designet med merinould forbliver lugtfrit, selv efter langvarig slid. Årsagen skyldes det naturlige uldfedt, som binder partikler og frigiver dem tilbage til ydersiden i en selvrensende proces. Tøjet er derfor hurtigt klar til brug igen efter luftning.


Andre lækre varer med merinould

Nico Wool Seamless L/S...

Markedspris 599.95 DKK

299.95 DKK

Nico Wool Seamless Tig...

Markedspris 599.95 DKK

299.95 DKK

Nico Wool Seamless L/S...

Markedspris 599.95 DKK

299.95 DKK

Nico Wool Seamless Tig...

Markedspris 599.95 DKK

299.95 DKK


 NORD

Sådan plejer du tøj lavet af merinould

At vaske merinould er ikke noget problem, da merinould kan vaskes i maskine. Dog skal du lige følge nogle få råd: Undgå at tilsæt skyllemiddel. Du bør også undgå at bruge uldvaskemidler, da de mere er beregnet til grove uldtyper.
Vask tøjet med vaskemiddel ved 30 til højst 40 grader og med 600 omdrejninger pr. minut.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik