Nico Krista 22, W. - Dame Fitness Bluse

149,95 DKK
Levering i morgen, 12. dec.
Kort beskrivelse

Fantastisk dame løbetrøje fra Nico, der giver god varme på din løbetur.Lækkert løbetøj med skarpe priser– Shop Nico Krista 22, W. her!Den fleeceforede løbetrøje er fremstillet i åndbart og strækbart materiale, der føles behagelig at have på. Den b... Læs mere om produktet her

Produktnummer: 0000041089

Lagerstatus

På lager

Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Dag til dag levering

Bestil før kl. 14:00

Byt i butik

Byt webshopkøb i butik

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Nico Krista 22, W. - Dame Fitness Bluse

Fantastisk dame løbetrøje fra Nico, der giver god varme på din løbetur.

Lækkert løbetøj med skarpe priser– Shop Nico Krista 22, W. her!

Den fleeceforede løbetrøje er fremstillet i åndbart og strækbart materiale, der føles behagelig at have på. Den bløde fleece inderside sikrer dig ekstra varme, når du skal ud at træne i køligt vejr.

Nico Krista 22, W. er designet med en krave med kort lynlås, så du har mulighed for at lyne ned, når du har brug for lidt ekstra udluftning under træningen. Lynlåsen er desuden udstyret med hagebeskytter og indvendig vindflap.

Elastiske ærmeafslutninger sørger for en velsiddende pasform, mens refleksdetaljer både foran og bagpå sikrer at du bliver set i mørket. 

Den smarte trøje egner sig perfekt som mellemlag på de kolde dage, men kan også bruges som det yderste lag i mildere vejr. Trøjen kan bruges på løbeture og andet træning.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik