Julegaveideer 2018

Juledagene er dage, hvor du samles med familie og venner og får lækkert og velsmagende mad. Forinden er du på udkig efter en julegave til din mor, bror, veninde eller kæreste. I den travle tid kan inspiration være en god hjælp til at få købt den bedste julegave. Derfor har vi lavet en mini-guide til dig, da det kan være svært at finde den perfekte gave. Tjek vores bedste bud - måske er der sager på listen, som du slet ikke har overvejet. 

julegave-shopping

Sådan køber du julegaverne: 

1. Begynd i god tid
Har du en lang række julegaveindkøb, kan det være en fordel at begynde i god tid.

2. Julegaver på tilbud
Der er ofte ekstra gode tilbud op til jul. Se dagens decembertilbud her, hvor vi afslører tilbuddene en uge af gangen.

3. Sørg for at julegaven kan byttes
Sørg for at gaven kan byttes. Det er smart, hvis modtageren både har mulighed for at bytte i butik eller ved at sende retur. Hos NY FORM kan du returnere frem til 24. februar 2019.

4. Køb julegaver i butik
Tag på juleshopping i butikkerne og kombiner indkøbene med julehygge på cafe - eller nyd alt julepynten i gaderne og storecentrene.

5. Køb julegaver online
Spar tid og undgå trængsel. Fra computeren og mobilen kan du i ro og mag shoppe dine julegaver hjemmefra.

6. Tjek leveringstiden
Mange butikker har længe åbent helt op til jul, derfor er der rig mulighed for at få julegaverne i hus, hvis du er sent ud. Shopper du online skal du blot lægge din ordre senest d. 20. december 2018 kl. 14:00, hvis gaven skal ligge under træet juleaften.

 

Bløde og sporty julegaver

Men hvad skal du købe? Her kommer vores bud på, hvad den perfekte gave kunne være - hvad enten du skal købe til en aktiv sportsudøver eller en person, som sætter casual-wear højt. Vi har stor fokus på høj kvalitet og funktionelle design til særdeles gode priser, derfor vil du også kunne købe julegaver på tilbud, så er der måske råd til mere end en ting?

Julegaver til kvinder

Når du skal vælge en gave til din mor, søster eller veninde har du muligvis en specifik ønskeseddel, du kan gå ud fra. Til andre venner eller familiemedlemmer har du brug for lidt mere inspiration. Vores forslag er at købe en trøje, tights eller skiundertøj fra vores meget populære mærke Kari Traa, som især er populær hos kvinder. Andre klassiske julegaver til hende er skibriller og hjemmesko.

Nanok Baltica 18, W - ...

Markedspris 599.95 DKK

299.95 DKK

Under Armour W Fav Leg...

Markedspris 449.95 DKK

299.95 DKK

Just New Scarf 18, W. ...

Markedspris 299.95 DKK

149.95 DKK

Kari Traa W Sjølvsagt...

Markedspris 699.95 DKK

399.95 DKK

Julegaver til mænd


Mænd kan være svære at finde gaver til, da der ikke altid findes en ønskeseddel. Her kommer et bud på sager, som er et stort hit år efter år. Det kan være Hummel sweatpants, lækre vinterjakker, skiundertøj og løbestrømper. Har du mon overvejet nogle af disse?

Nanok Bastian 18, Sr. ...

Markedspris 599.95 DKK

299.95 DKK

Nanok 3-Pak Boxer Shor...

Markedspris 199.95 DKK

99.95 DKK

Nanok Leo, Sr - Herre ...

Markedspris 799.95 DKK

399.95 DKK

Adidas Daily Beanie - ...

 

149.95 DKK

Julegaver til børn


Nogle gange kan tøj-julegaver mellem alt legetøjet være praktisk. Og når børnene når teenagealderen kan et par fede støvler eller sneakers, huer og handsker være perfekte julegaver.

Just Pearl, Jr - Pige ...

Markedspris 139.95 DKK

69.95 DKK

Hummel Authentic Sport...

Markedspris 249.95 DKK

129.95 DKK

Trespass Radix Mat - L...

Markedspris 300 DKK

150 DKK

Hummel Kids Sirius Foo...

Markedspris 249.95 DKK

199.95 DKK

 

Køb julegaver nu

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik