Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Dag til dag levering

Bestil før kl. 14:00

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

 

Bor du tæt på en af vores butikker?

NY FORM har over 30 butikker fordelt i hele landet. Husk at næsten alle butikker har åbent 365 dage om året! Du kan hurtigt og let bytte eller returnere i alle vores butikker. Altid 60 dages fuld returret!

Find butik tæt på dig

Herretøj til sport og fritid

På ny-form.com finder du et stort udvalg af tøj til herrer fra kendte outdoormærker og vores egne populære mærker: Nanok, NORD, Nico og Just. Dig som er aktiv hele året rundt vil helt sikkert sætte pris på den høje kvalitet og det flotte outdoortøj fra Jack Wolfskin, Helly Hansen, NORD og Columbia. De klassiske sejlerjakker til mænd fra Helly Hansen er især populære og er ikke kun velegnet til sejlsport, men også som en funktionel fritidsjakker. Alle varer er omhyggeligt udvalgt for at imødekomme de høje krav og ønsker fra dig som kunde. Vores indkøbsafdeling køber i store mængder og kan derfor tilbyde mærkevarer af høj kvalitet til en meget god pris. Vi holder desuden udsalg hver sæson for at give plads til alle nyhederne. Leder du efter en åndbar, vind- og vandtæt herrejakke? Så er du kommet til det rigtige sted, og du kan finde mange lækre jakker, der passer perfekt ind i både din sommer- og vintergarderobe.

Egne mærker til dit outdoor eventyr

Vores egne mærker Nanok, NORD, Nice og Just er populære mærker for hele familien. Hvert mærke har sin oprindelse i det fjerne nord, og vores danske designteam designer både udendørsmode, sko, tasker og sportstøj. Til den kvalitetsbevidste mand vil du opleve at Nanok er lig med flotte og billige softshell-jakker, fleecejakker, skitøj og sko. Høj kvalitet og lækkert herretøj med mange praktiske detaljer får du med mærket NORD. Kender du endnu ikke mærket, er det på høje tid at berige din garderobe med de lækre jordfarver og de gode materialer. Nico er det foretrukne mærke til sport og er blandt andet velegnet til løb, fitness og træning generelt.

Sportstøj til herrer med komfort og stil

Uanset om du er til afslappet eller sporty eller begge dele, så er der noget for enhver. Alle varer fås i mange størrelser (for det meste S til XXXXL), farver og materialer. Derudover har nogle varer gode funktioner såsom et højt vandsøjle, UV-beskyttelse, skjulte lommer, fleksible justeringsmuligheder, reflekser og aftagelige hætter. Herre vinter- og skijakker fra Nanok er især populære og kommer hver vinter i nye, ajourførte farver. Vi har også matchende skibukser, halstørklæder, handsker og skiundertøj, så du kan købe det komplette skisæt fra NY FORM.

Regntøj og gummistøvler til mænd

Det regner igen, og du har brug for en vandtæt regnjakke og matchende gummistøvler? Når du skal vælge et regnsæt, skal du være opmærksom på: Vandsøjletryk, høj åndbarhed og tapede sømme. Der er mange vandtætte regnjakker, regnbukser og regnsæt hos NY FORM både online og i butik. Nogle regnsæt fås i sort med reflekser mens andre modeller kommer med iøjnefaldende farver for ekstra synlighed, når du er ude sent om natten eller tidligt om morgenen. Den moderne mand ønsker sig ofte tøj, der ser godt ud, men som også er funktionelt, praktisk og behageligt. Vi stræber efter at tilbyde dig den bedste service og være i stand til at levere både sportstøj, fritidstøj og outdoortøj af høj kvalitet til din garderobe. Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon, mail eller chat.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik