Børnenes favorit vintersæt!

Hvilken skijakke skal jeg vælge?

Du kender måske sættet som de populære Lima og Skorpie? Funktionerne er helt de samme – men med nyt navn og nyt smart design!

bine-besil

Stjernen over alle stjerner – er nemlig vores Basil og Bine vinter-og skisæt med et vandsøjletryk på 8000 mm. Perfekt til den skandinaviske vinter og skiferien! Dette er nemlig vores mest populære jakke og bukser, da det udover et godt vandsøljetryk desuden har god åndbarhed, tapede sømme og mange muligheder for justering og opbevaring.

Både Basil og Bine er udført i 4-vejs strækbart softshell materiale - og dermed får børnene en perfekt bevægelsesfrihed! Jakken er foret med polyester, som giver en god varmeisolering og ventilation.
Flere anvendelsesmuligheder i én jakke!

Derfor er det børnenes favorit:

Børnene elsker den seje og smarte jakke i flotte farver, der samtidig er nem at få på! De får udover dét en god vinter og skitur, da de hverken fryser eller bliver våde!

Derfor er det også forældrenes favorit:

Du som forældrene vil elske den gode kvalitet og den virkelige fine pris. Mange forældre har allerede købt Basil og Bine vinterjakker- og bukser. Jakken er nemlig perfekt til både fritid og ski – så du behøver kun at købe ÉN jakke denne vinter!
Udover de andre gode funktioner kan vi også fremhæve:

1.Håndledsvarmere
Håndledsvarmere der har tommelhuller nederst på ærmerne. Dette er en gode detalje, som faktisk er meget anvendelig både på skituren og i fritiden.

2. Stormklapperne
Stormklappere både for- og bagpå lynlåsen, der forhindrer kulde i at trænge igennem lynlåsen og nedkøle dit barn.

3. Super strækbarhed
Materialet er både strækbart, utrolig slidstærk og fremstillet i 4-vejs softshell.Se alle detaljerne her:


Størrelsesguide

For at du kan finde størrelsen, der passer dit barn bedst, så tjek denne størrelsesguide. Her finder du nemlig alle målene:

basil-guide

bine-guideHvordan skal skijakken vaskes?

Sørg for at bruge det helt rigtige vaskemiddel og imprægnering til vandtæt tøj. Køb det her sammen med jakken og bukserne Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik