Tips - når du skal vælge flyverdragt

Der kan være flere overvejelser, når du skal vælge en flyverdragt til din dreng eller pige – og hvad skal du gå efter? Her får du nogle tips, som du kan overveje.

Lego nyheder

Vandsøjletryk og åndbarhed på flyverdragter

I sjap og fugtigt vejr er der ikke noget værre end, hvis dit barn bliver koldt eller vådt. Derfor er det optimalt med en flyverdragt, som både er vandtæt og åndbar, dermed sikre du, at dit barn kan lege i sne samtidig med, at hun eller han holder sig tør og lun.

Tapede sømme

De tapede sømme sikrer, at der ikke kommer vand i dragten og de tapede sømme sørger for, at flyverdragten er vandtæt.

Hætte, foer og stropper

Hætten sørger for at skærme dit barns hoved og ansigt, når det sneer, blæser og regner i koldt vejr! Hætten skal helst være aftagelig med trykknapper, så knapperne kan springe op, hvis hætten kommer til at hænge fast under leg. Netop derfor er snører og bindebånd i flyverdragter ikke optimalt.

Blødt fleecefoer er rart ved krave og bagdel, men gå efter en flyverdragt som ellers har glat og isolerende vattering i resten af dragten - det gør nemlig, at dit barn nemmere selv kan hoppe i dragten!

Med de aftagelige og justerbare stropper under foden sørger du for, at der ikke kommer sne eller vand ned i støvlerne. Samtidig er det smart, at du kan justere stropperne, så de passer præcist til barnet.

Kemikalier og sikkerhed

Flyverdragter uden brug af skadelige kemikalier er at foretrække, da man mistænker de kemiske stoffer, som bruges til imprægnering for at være skadelige.  Derudover gør reflekser på flyverdragten, at dit barn bliver set en tidlig morgen eller sen eftermiddag. 

 streg

Hvordan passer flyverdragten til dit barn?

Vi har lavet en oversigt til dig over én af vores populære LEGO Wear flyverdragter. Her får du et hurtigt overblik over, hvor de forskellige funktioner sidder på dragten, og hvordan pasformen er. 

 Lego Jordan Flyverdragt

Kombinér de flotte dragter med:

 

Huer og pandebånd til børn »

Handsker og luffer til børn »

Vinterjakker til børn »

Fleecetrøjer til børn »

streg 

vask

Sådan vedligeholder du flyverdragten

Husk at vaske flyverdragten med vask og imprægnering til vandtæt tøj, det beskytter nemlig dragtens overflade. Almindeligt vaskemiddel kan forringe egenskaber som vandtæthed, vindtæthed og åndbarhed. Skyllemiddel er no-go! Faktisk skal du helst ikke vaske dragten for meget – netop for at beskytte vind –og vandtætheden.

Er flyverdragten meget beskidt, skal den selvfølgelig vaskes, men ofte er indersiden sjældent beskidt. En fugtigt klud på ydersiden kan i mange tilfælde gøre meget – og dragten er hermed klar til leg i sneen igen!     

Flyverdragter kan som regel sagtens tørretumbles eller tørres i tørreskab. Du skal blot sørge for at overholde anvisningen i dragten.

Se flere flyverdragter her:

LEGO Wear Jr Jordan 72...

Markedspris 999.95 DKK

899.95 DKK

LEGO Wear Jr Jordan 72...

Markedspris 999.95 DKK

899.95 DKK

LEGO Wear Jr Jordan 70...

Markedspris 799.95 DKK

599.95 DKK

LEGO Wear Jr Jordan 70...

Markedspris 799.95 DKK

599.95 DKK

LEGO Wear Jr Josefine ...

Markedspris 1299.95 DKK

1199.95 DKK

Color Kids Jr Klement ...

Markedspris 699.95 DKK

499.95 DKK

Nanok Dino 19, Jr. - B...

Markedspris 799.95 DKK

399.95 DKK

Nanok Dino 19, Jr. - B...

Markedspris 799.95 DKK

399.95 DKK

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik