Menu

Gavekortbetingelser

Gavekort betingelser

Gavekort fordele:

Gavekort er en god gaveide til fødselsdag og jul, og kan bruges i 3 år efter udstedelsesdatoen. Et NY FORM gavekort kan nemt anvendes både online og i alle NY FORM butikker
Du har mulighed for at vælge to typer af gavekort: E-mail gavekort eller fysisk gavekort.

Tjek saldo din saldo her

Køb et NY FORM gavekort nu 

Køb af NY FORM gavekort

Vælger du e-mail gavekort får du sendt dit gavekort direkte på e-mail kort tid efter, at du har gennemført købet. Fysiske gavekort kan købes online og i alle NY FORM butikker.
Du kan maksimalt købe gavekort til en samlet værdi á 5.000 kr. Minimumsbeløbet for NY FORM gavekort er 100 kr.

OBS: Det er i øjeblikket ikke muligt at købe e-mail gavekort og varer på samme ordre. Ønsker du både at shoppe e-mail gavekort og varer, kan du gennemføre to ordrer.

Brug af NY FORM gavekort

På ny-form.com lægger du dine ønskede varer i kurven. Herefter går du til kassen og under betalingen indtastes gavekortenummeret, som du finder på bagsiden af kortet. Du kan aktivere flere gavekort af gangen, og dermed kan du bruge flere gavekort på ét køb.
Når du handler i en NY FORM butik viser du blot kortet til ekspedienten, som vil sørge for at fratrække beløbet på dit køb. OBS: Det er ikke muligt at bruge "papgavekort" på ny-form.com, som er udstedt før d. 13/11-2019.

Levering

Du modtager fysiske gavekort med GLS eller PostNord 1-2 hverdage efter din bestilling.
E-mail gavekort modtager du direkte på e-mail kort tid efter, at du har gennemført købet. Husk at tjekke din spammappe. Der pålægges ikke fragt på e-mail gavekort. E-mail gavekort sendes til den mailadresse, som du angiver som ”modtagers e-mail”.
NY FORM er ikke ansvarlig for fejl eller forsinkelser i forbindelse med leveringen. Du er forpligtet til at oplyse en korrekt e-mailadresse til leveringen af e-mail gavekort.

Gyldighed

NY FORM gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen. Når et NY FORM gavekort er udløbet, kan det ikke bruges eller genaktiveres. NY FORM erstatter ikke kortet ved bortkomst eller misbrug. Gavekort som er udstedt som præmie i forbindelse med konkurrencer eller lignende kan ikke ombyttes til kontanter.  

Returnering af varer købt med gavekort

Hvis du ønsker at returnere varer til NY FORM, som er betalt med gavekort, udstedes et nyt gavekort. Har du betalt med fysisk gavekort på ny-form.com og sender en vare retur, modtager du et nyt e-mail gavekort på det givne beløb.
Har du købt varer, hvor der er anvendt flere forskellige betalingsmåder fx gavekort og betalingskort, vil du få tilsendt til et nyt e-mail gavekort med den værdi det anvendte gavekort havde i forbindelse med dit køb. Det resterende beløb refunderes til det kreditkort, du brugte i forbindelse med købet.