Ellesse

Ellesse

Er du på udkig efter en smart og sporty jakke, tracksuit, hoodie eller t-shirt fra brandet Ellesse? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig samlet et stort udvalg af Ellesse-jakker og andet tøj fra brandet til både mænd og kvinder. Det stærke brand er velkendt for at producere sportstøj, som er både moderne og stilfuldt, men samtidig også er behageligt og komfortabelt at have på. Hos NY FORM er vi vilde med Ellesse og har derfor et stort udvalg af tøj fra mærket, som vi løbende opdaterer med nye produkter.


Italiensk sportstøjmærke kombinerer sport og stil

Ellesse er et italiensk sportstøjmærke, som blev grundlagt i 1959. Lige siden har brandet været et populært valg blandt forbrugere verden over, når der skulle købes sportstøj, som ikke blot var praktisk og funktionelt, men også moderne og stilfuldt.

I dag er Ellesse kendt for sin brug af innovative materialer og teknologier i dele af deres sportstøj, som forbedrer ydeevnen og komforten – både under fysisk aktivitet og ved almindeligt brug. Det værende bl.a. fugttransporterende og åndbare materialer, samt materialer, som er strækbare og har en lav vægt, så bevægelsesfriheden og pasformen opretholdes.


Ellesse-jakker: Retro-stil møder moderne teknologi

Æstetikken fra Ellesse er noget, som hurtigt kan spottes med det blotte øje. Brandet er nemlig kendt for deres retrostil og særlige logo, som er formet som en farverig halvmåne. Logoet forestiller spidserne af et par ski samt et tværsnit af en tennisbold, som ligeledes sætter streg under det sporty udtryk, som brandet bærer. Flere af Ellesse-jakkerne har naturligvis brandets karakteristiske og ikoniske mærke på brystet, som giver dem et cool retro-præg. Ellesse kombinerer ofte moderne designelementer med vintage-inspirerede detaljer for derved at skabe nogle unikke og cool styles, som fører tankerne tilbage til 70'erne og 80'erne. Til trods for jakkernes retro-stil er der tale om jakker, som i den grad er up-to-date med nutidens teknologi. Deres lette anorakjakker er fremstillet af åndbart meshfor og har en vandafvisende overflade, som beskytter mod blæst og støvregn. Du får med andre ord en Ellesse-jakke, som sikrer dig en god vejrbeskyttelse, hvor der er lagt fokus på den flotte æstetik.


Fokus på kvalitet og unikke detaljer ved Ellesse-jakker

Ellesse er et mærke, som i alle årene har lagt vægt på kvaliteten af de materialer, de bruger til fremstillingen af deres tøj. De er kendt for at anvende bløde materialer, som er behagelige og komfortable at have på og samtidig sikrer en lang levetid og holdbarhed af tøjet – også efter gentagende vask.

Når du køber en Ellesse-jakke eller et Ellesse-tracksuit, kan du derfor være sikker på, at den holder i mange år og ikke mindst bibeholder en god og pæn pasform. Brandet er også kendt for deres blik for detaljer, som fx kan være i form af broderede logoer eller farverige kontrastdetaljer på tøjet. Dette er med til at give tøjet et unikt særpræg og en ekstra visuel interesse, som har været medvirkende til at gøre mærket til et populært sports- og modebrand verden over.


Ellesse-tracksuit i stilfuldt design

Et tracksuit består typisk af en jakke med matchende bukser, som er designet til at blive brugt som et sæt. Sådanne sæt er Ellesse særligt kendt for. Brandet fremstiller nemlig tracksuits, der kombinerer stilfuldt design med behagelig pasform og sporty funktioner. De har en afslappet og komfortabel pasform, som tillader en høj grad af bevægelsesfrihed, men i et moderne design, som appellerer til den modebevidste og kvalitetsbevidste forbruger.

Hos NY FORM finder du et stort udvalg af Ellesse-tracksuits samt en masse andet lækkert sportstøj fra det italienske sportsmærke, som fx boxershorts, strømper, shorts, t-shirts, jakker, hættetrøjer, bukser og meget mere.

Har du spørgsmål til et af produkterne, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan også udforske vores andre brands på siden og fylde den virtuelle indkøbskurv med sportstøj til både damer og herrer.

Unsere Filialen

Finden Sie eine Filiale in Ihrer Nähe

Filiale suchen