Abbey

Artikel 1 bis 17 von 17 gesamt

Abbey

Outdoor eventyr med Abbey Camp

Hos NY FORM elsker vi outdoor eventyr. Med kvalitetsprodukter fra Abbey Camp, er du sikret at tilbehøret til turen er on point. En tur i det grønne med telt eller campingvogn er en fantastisk måde at være i naturen, og det er ferieformer, der har været brugt i Danmark i rigtigt mange år. Mange af os har dejlige minder, hvor vi har sovet i telt eller campingvogn med bedsteforældre, forældre, søskende eller venner og veninder. En telttur kan være en perfekt måde at samles på, men det er også en oplagt måde at nyde sit eget selskab og bare nyde roen. Du kan finde både toilettasker, soveposer, drikkeflasker og meget mere suverænt udstyr til turen fra mærket Abbey Camp.

På jagt efter en ny sovepose?

Med de lækre soveposer fra Abbey Camp kan vi hos Ny Form gøre valget af den nye sovepose nemmere for dig. Når du skal ud og investere i en ny sovepose, vandrer dine tanker måske tilbage til mere eller mindre hyggelige teltture, hytteture eller campingture. Frøs du? Måske sov du elendigt, fordi du næsten ikke kunne vende dig. Nu står du her. Der skal vælges en ny sovepose – gerne en, hvor nattesøvnen ikke bliver spoleret. Men hvilken skal du vælge? I vores bløde soveposer fra Abbey Camp er komforten i højsæde. Du kommer ikke til at fryse med det varmeisolerende polyesterfyld. De klassiske soveposer er formsyede med en smal fodende, som bliver bredere mod toppen. Soveposen fra Abbey er udstyret med en praktisk lynlås, så du ikke skal kæmpe en kamp for at komme ud af soveposen, eller du har mulighed for at bruge den som dyne, hvis det er det, du foretrækker. Du kan også få en juniorsovepose fra Abbey Camp til familiens yngste. Juniorsoveposerne har en praktisk kvadratisk form, der giver god bevægelsesfrihed. Den kommer med en smart bærepose med snoretræk, der gør den nem at pakke sammen. Det ved vi alle, kan være lidt af en kamp ellers. Alle soveposerne er vandafvisende.

Praktiske tasker fra Abbey Camp

Uanset om du skal ud at rejse, på weekendtur eller på camping er en toilettaske en nødvendighed. Hold styr på dine toiletsager med en toilettaske i klassisk design fra Abbey Camp. Du finder toilettasker i forskellige størrelser, så du kan finde en, der udfylder det behov du har. I vores Abbey Toilet Bag Classic Box, får du en god og rummelig toilettaske. Den indeholder et stort hovedrum, hvori der findes to netlommer til opbevaring af mindre ting. Du kan altså nemt holde styr på alle dine toiletartikler. Skal du ikke være væk så længe eller pakker du minimalistisk, når du skal på tur, kan vi anbefale vores Abbey Toilet Bag Divider. Her får du en enkel og kompakt toilettaske. Toilettasken er udstyret med en skillevæg med velcrohæftning, så den nemt kan tages ud ved behov. Så er det ingen problem at holde orden i toiletsagerne. Skal du på vandretur, storbyferie, på festival eller bare en tur med offentlig transport? Uanset hvor du er på vej hen, kan det være rart at have dine værdigenstande inden for syns- og rækkevidde. Med en komfortabel bæltetaske fra Abbey Camp kan du nemt komme til mobil, nøgler, penge eller andet, og du slipper for at have dem i en rygsæk, som du ikke har mulighed for at holde øje med på samme måde. Bæltetasken har justerbare stropper, så du er sikker på, at den sidder behageligt og passer lige til dig.

Unsere Filialen

Finden Sie eine Filiale in Ihrer Nähe

Filiale suchen