Kinder Gummistiefel

Filter

Kinder Gummistiefel

Gummistøvler til børn

Da de fleste børn har brug for et par gummistøvler som en del af deres garderobe, så har vi bestræbt os på, at du hos NY FORM har et bredt udvalg af styles og farver, så du let kan lave en flot kombination med dit barns regntøj. Med et par gode gummistøvler til pige eller dreng behøver du ikke længere bekymre dig om, dit barn skulle få kolde og våde fødder, mens det er ude at lege. Dit barn kan uforstyrret plaske i vandpytter så længe det har lyst, da det har det rigtige fodtøj på. Vores Gummistøvler kan nemt kombineres med vores udvalg af regntøj af forskelligt materiale og med forskellige egenskaber, alt efter hvad regnsættet skal bruges til. Ydermere har NY FORM også et godt udvalg af fleecetrøjer, som kan bruges som mellemlag under regntøjet til de lidt koldere dage, så du kan få maksimalt udbytte ud af regnsæt til børn. Skal dit barn være mobilt og ikke være afhængig af, at det er godt vejr er et par gummistøvler et must både i hjemmet men også i børnehaven/skolen, så det aldrig bliver forhindret i gode lege uanset vejret.

Gummistøvler til børn - gør dit barn glad

Vi forældre ved, at vores børn for det meste gerne vil lege udenfor i alt slags vejr. Derfor er det vores ansvar at give dem noget ordentligt fodtøj på, og hvad er bedre end et par støvler? De er praktiske og kan bruges om og om igen, selvom de bliver møgbeskidte. Børn elsker at kunne hoppe og plaske rundt i vandpytter - og vokser dit barns fødder i løbet af en sæson, skal du ikke fortvivle, vi har nemlig billige gummistøvler til børn i flere farver og modeller, som gør, at det ikke er en dyr fornøjelse at skifte dem ud, hvis de små fødder skulle vokse i løbet af sæsonen.

Det kan også være, du har brug for at købe mere end et par, så der både er et par til brug i dagplejen, børnehaven eller skolen - samtidig med at du har et ekstra par derhjemme. Find et par billige gummistøvler til børn her på siden, som dit barn eller dine børn helt sikkert vil elske.

Unsere Filialen

Finden Sie eine Filiale in Ihrer Nähe

Filiale suchen