Avento

Artikel 1 bis 22 von 22 gesamt
Basketball size 7 - Basketball
Billigst på PriceRunner
Nur online
Neu
Basketball size 5 - Basketball
Billigst på PriceRunner
Nur online
Neu
Bordtennis Net - Bordtennis Net
Billigst på PriceRunner
Nur online
Neu

Avento

Træningsudstyr fra Avento

Det kan være en næsten uoverskuelig tanke at skulle hive sig selv ned i fitnesscentret, når sofaen kalder højlydt inde fra stuen. Gør det nemt at komme overspringshandlingerne til livs med træningsudstyr fra Avento. På den måde har du det, du skal bruge til træningen lige ved hånden, og der er kortere fra tanke til handling. Alle Avento’s produkter er designet til optimal funktionalitet og praktikalitet. Du får holdbart udstyr, der nemt holder til daglig brug og som er nemt at gå til. Træningsudstyret fra Avento er defineret af ’grab-it-and-go’, hvilket betyder at udstyret er kompakt og nemt at have med eller opbevare. Udstyret kan bruges næsten alle steder, så du kan holde din træning ved lige, uanset om du står hjemme i stuen, i haven eller skal have det med på sommerhustur.

Udstyr til flere træningsformer

Avento har produceret sportsudstyr siden 1960’erne, og blandt deres nøgleord er tilgængelighed. Det er udstyr, du altid kan have lige ved hånden. Derudover bestræber Avento sig på at levere træningsprodukter i ordentlig kvalitet, uden at det behøver at koste et helt træningscenter. Er du mest til træning med høj puls, finder du hos Ny Form et praktisk og slidstærkt sjippetov med stålwire fra Avento. Et sjippetov er det perfekte redskab til at få pulsen op eller forbedre din koordinationsevne. Modellen er gummibelagt for optimal levetid. Er du mere til en løbetur, finder du hos Ny Form den smarte refleksløbejakke. Med løbejakken fra Avento er du sikker på at blive set i trafikken. Hele Jakkens overflade er reflekterende og synlig i op til 500 meter. Jakken er også perfekt, hvis du skal have luftet hunden i mørket.

Kom i gang med hjemmetræningen med Avento

Et godt sted at starte, når du vil i gang med hjemmetræningen er ved at anskaffe dig en træningsmåtte. Hos Ny Form får du en multifunktionel træningsmåtte i tyk og blød kvalitet. Måtten giver god komfort til træningsøvelserne og er især oplagt til yoga. Både yoga og pilates er godt for sjæl og krop og behøver næsten ingen udstyr eller kræver særlig meget plads. Yoga er kendt som en lavintensiv træningsform, hvor du ud over at træne fysisk styrke og balance, også arbejder med at skabe mental ro. På den måde kan det at dyrke yoga være en personlig udviklingsproces, hvor din krop bliver gradvist stærkere, og du bliver bedre i stand til at koble af. Derfor bruger mange også yoga som et redskab til at skabe øget velvære. Vigtigst af alt er næsten, at yoga er for alle, der har lyst. Ud over en god træningsmåtte, er de praktiske træningselastikker fra Avento også oplagte til hjemmetræningen. Elastikkerne kan bruges både til udstrækning, rehabilitering og styrketræning og kommer i 5 forskellige modstandsniveauer. Når du har givet den gas med træningen, kan du godt komme til at opleve ømme muskler. En foam roller fra Avento kan være med til at reducere ømme muskler og modvirke skader. Foam rolleren er designet med en stabil PVC-kerne og er belagt med trigger-punkter. Den napper godt, de helt rigtige steder.

Unsere Filialen

Finden Sie eine Filiale in Ihrer Nähe

Filiale suchen