Versandfrei

ab 80€ Einkaufswert

Super Service

180 Tage Rückgaberecht

Sicher einkaufen

Trusted Shops zertifiziert

30 Filialen

in DE & DK

Schnelle Lieferung

dank DHL

Fleecejacken

Fleecetrøjer til herrer

Hvornår kan man ikke bruge en lækker fleecetrøje? Og de fleste af os ved jo godt, at de kan være ret varme, men hvordan er det nu lige, at en fleece bliver varmet op? Den generelle opfattelse er, at des varmere de er, desto tykkere må de også være - men det er altså ikke altid, at tykkelsen af den gør forskellen. Der var ganske vist engang, hvor de kraftigste fleecetrøjer var de varmeste, man kunne få, men nutidens teknologi har gjort det muligt at få selv de tyndeste trøjer til at være varme. Smart, ikke?

Fleecetrøjer til damer

Hvis vi nu påstår, at des mere luftig en fleecetrøje er, desto varmere er den også, ville du så tro på os? Mange af de nye trøjer er designet med luftlommer indvendigt i materialet, som er specielt udviklet til at opfange al din overskudsvarme. Varmen bliver så indkapslet inde i disse luftlommer, og der bliver den så helt indtil, at du får brug for den - for eksempel når du står stille, hvor din krop automatisk nedkøler sig selv. Denne smarte teknologi har gjort fleecetrøjer meget mere populære hos både mænd og kvinder, og børn er også begyndt at bære dem, da de er mere praktiske og tyndere end store jakker.

Fleecetrøjer til børn

Børn elsker i den tidlige alder at være udenfor og lege i al slags vejr. Derfor er det vigtigt, at de har masser af tøj på, så de ikke fryser og bliver syge. Her kan vi klart anbefale en lækker fleecetrøje, de kan have på inden under en jakke eller en tykkere trøje. Den vil isolere deres kropsvarme, så den ikke går til spilde, da der bliver brugt mange kræfter på at lege og bevæge sig. Man skal endelig udnytte al den energi, der bliver brugt, og den bedste måde er ved at bære denne trøje.

Fleecetrøjer på tilbud

Noget der har en kæmpe effekt på, hvor varm fleecen er, er hvor meget den fnuldrer. Hvis en fleecetrøje fnuldrer for meget, vil det ødelægge dens isoleringsevne, og det ser samtidig ikke særlig kønt ud. Mange trøjer vil med tiden begynde at fnuldre en lille smule men så snart, at de fnuldrer meget, anbefaler vi hos nyform, at du køber en ny, hvis du har brug for den mest optimale varmeisolering under trøjen. Du kan finde flere varianter her på vores hjemmeside til rigtig gode priser samt mange, som er på tilbud. 

Unsere Filialen

Finden Sie eine Filiale in Ihrer Nähe

Filiale suchen