Svendborg

Aktiviteter i nærområdet

Et naturligt og unikt museum for Svendborg, ligeledes placeret det helt rigtige sted "midt i havet" på Frederiksø, der hvor det gamle skibsværft havde til huse. En flot flot udstilling af småbåde, som de huskes for Svendborg og øvrige Danmark. Et museum skabt af frivilliges entusiasme og virkelyst på en "blå" lokalitet der løfter muset til glæde for gæster og turister der besøger Svenborg, sejlernes by. Læs mere på:

I de gribende og unikke rammer i Nordens bedst bevarede Fattiggård ligger Danmarks Forsorgsmuseum. Her er åbne døre ind til dele af vores samfunds historie, som ellers har været skjult bag mure, pigtråd og tabuer. Her fortælles de fattiges, de fysisk eller psykisk syges, de hjemløses, de ensommes, de udstødtes og de forældreløses historier. Fattiggårdens rammer emmer af historisk stemning, og ofte virker det som om fattiggårdens skæbner kun lige har forladt rummene. Her finder du adressen: Grubbemøllevej 13, 5700 Svendborg. Læs mere på:

Odense Zoo byder på unikke og eventyrlige øjeblikke for hele familien. Fyld jeres dag med store indtryk, leg og læring. Læs mere her:

Sørup kirke er en typisk middelalderkirke fra ca. 1150. Kirkens beliggenhed er noget særligt, den ligger smukt ned til søen. Hvorfor den er placeret lige præcis her er ikke til at sige, måske har der været helligsted før kristen tid. Forholder det sig således kan man godt forstå, at det var oplagt at beholde stedet som kirke, da Danmark var blevet kristent. Læs mere om kirkens historie samt omgivelserne på:

På Naturama fortæller vi naturhistorie på en ny måde. Oplev dyr til vands, til lands og i luften, iscenesat i et naturteater med skiftende lyd, lys, film og billeder. I weekender og ferier er der rundvisninger, shows og aktiviteter for børn og voksne.EDDERKOP- frygt eller fascinationNogle frygter dem, mens andre er fascineret. Edderkopper kan dele vandene, men på Naturama forsøger vi at samle dem i årets store særudstilling, der vises i hele 2014-sæsonen. Vi inviterer ind i edderkoppernes fantastiske verden og fortæller deres historie med smukke film, billeder og farvestrålende glasedderkopper af den engelske glaskunstner Neil Wilkin. Der er mere end 39.000 forskellige edderkopper i verden. De er opfindsomme og har en fascinerende levevis. Vi har fokus på edderkoppernes jagtteknikker og evner til camouflering, deres familieliv og myterne om edderkopper. Hils på Naturamas levende edderkopper i forskellige former og farver, blandt andet vandedderkopper, de nataktive edderkopper og verdens tungeste edderkop, vores eksemplar vejer 120g. Her finder du adressen: Dronningemaen 30, 5700 Svendborg - Se dagens program på

Åbningstider

  • Mandag 10.00 - 17.30
  • Tirsdag 10.00 - 17.30
  • Onsdag 10.00 - 17.30
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 18.00
  • Lørdag 10.00 - 17.00
  • Søndag Lukket

Om butikken

Møllergade er ikke bare Svendborgs længste handelsgade. Den er essensen af alt, hvad der er Svendborg! Det er her du finder de sjove ting, den gode smag og det sprudlende, anderledes og kreative liv. Her midt i Svendborgs gågade finder du vores butik, som fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien. Udvalget er stort og priserne små. Du vil finde vores egne mærker der tæller Nanok, Just, NORD og Nico. Vi sælger også internationale mærker som eksempelvis Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen og mange flere.

Vi glæder os til at se dig

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik