West Coast Denmark

West Coast Denmark

West Coast Denmark – tøj til vandsport

Produktsortimentet fra West Coast Denmark består af beklædning til dig, der elsker alt form for vandsport og især livet ved Vesterhavet. Her får du tøj og udstyr, som kan bruges på vandet, i vandet og ved vandet. Du elsker Vesterhavet, roen og vindens sus. Livet ved havet byder på en uendelig horisont og masser af kvadratmeter, hvor der er plads til sand mellem tæerne og det kolde gys. Det er lige dig!

Stand up paddle, våddragter og badeponchoer

Der er stor fokus på beklædning, som beskytter dig mod kulde, vind og vejr, så det netop er optimalt til livet ved vandet. Derudover har vi stor fokus på, at det skal være til priser, hvor alle kan være med. Elsker du vinterbadning, SUP og surfing, så er West Coast Denmark perfekt dig.
Sortimentet spænder over varer, som kan bruges hele året rundt udført i slidstærke og behagelige materialer. Du vil finde stand up paddle boards, våddragter, badeponchoer, t-shirts, badetøj og hoodies. Med andre ord - tøj der er skabt til udfoldelse ved den danske kyst.

Tøj til stranden til damer og herrer

Vesterhavet og vestkysten er der hvor eventyrene begynder - og det er her, hvor du kan trække vejret. Derfor er tøjet skabt til sand, salt, vind og vand og kan både bruges af damer og herrer. Du vil opleve et nordisk design tilsat casusal beach stil.
Hos NY FORM tilbyder vi dig fri fragt ved køb over 499 kroner, lynhurtig levering og returnering både online og i en af vores 30 butikker, som du typisk finder nær kysten.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik