Waimea

Waimea

Gå sommeren i møde med Waimea

Når sommerhalvåret rammer, er der ikke noget bedre end en hyggelig strandtur eller en dag ved poolen med de nærmeste. Er I ved stranden, er der rig mulighed for, at børnene kan brænde krudt af ved at bygge sandslotte, bade eller lege i vandkanten. Blandt produkterne fra Waimea finder du flere musthaves til sommeraktiviteterne. Når solen viser sit kønne ansigt, er det vigtigt at beskytte sig ordentligt mod strålerne. Med en lækker solhat fra Waimea kan du selv vælge, om du mest er til bølle-hat designet, eller om du foretrækker en legionærhat. Solhattene findes i to forskellige farver og er tilmed vendbare, hvor en side er ensfarvet, og en er mønstret. Du har derved mulighed for at matche hatten med dagens outfit. De fine solhatte med UV-filter er designet i blød og let kvalitet og egner sig perfekt til de varme sommerdage. Legionærhatten har både øre- og nakkebeskyttelse, så dit barn er beskyttet mod solen hele vejen rundt.

Gør legen ved vandet endnu bedre

Vidste du, at vi i Danmark er beriget med mere end 7000 kilometer kystlinje? Det er faktisk ligeså meget som Italien. Derfor har vi alle forudsætninger for at tage en tur til stranden med gode og børnevenlige strande. Har i besluttet jer for at drage en tur til vandet, er det en god idé at sørge for legetøj af forskellig slags. Waimea har udstyr, der kan holde din vandhund beskæftiget i timevis. Hos Ny Form finder du et stort udvalg af smarte og praktiske svømmebriller i flere forskellige farver fra Waimea. Med brillerne er det slut med sviende øjne. I kan også gå på rigtigt dykkereventyr med Waimea’s komplette junior dykkersæt. Her får du både dykkermaske, svømmefødder og snorkel. Selvom det er sjældent, man støder på farverige klovnefisk eller spraglede mandarinfisk, er der rigeligt at se på i de danske have. Svømmer I forsigtigt rundt, kan i være heldige at få øje på fladfisk, der gemmer sig på bunden, hundestegler eller rejer. Så på med snorklen og se, hvad I kan finde! Det kan også være, du har et barn, som er klar til at lære at svømme. Med en Waimea svømmevest har i ideelle forudsætninger for at komme godt i gang med svømmetræningen. Svømmevesten findes i flere flotte farver.

Waimea svømmeudstyr

Waimea laver ikke kun praktisk svømmeudstyr til de yngste i familien. Har du først ejet et par badesko, ved du, hvor uundværlige de kan være. Waimea badesko er super komfortable og passer på dine fødder og beskytter mod skarpe sten, muslinger eller glasskår. Derudover modvirker badeskoene skrid, så du slipper på at falde på glatte fliser ved poolen eller badebroen. Waimea badesko er også geniale, hvis du skal stå på et SUP-board eller dyrker vinterbadning. Alle badesko fra Waimea er slidstærke og fleksible, så de sidder bedst muligt på dine fødder. Er du motionssvømmer, triatlet eller konkurrencesvømmer, finder du hos Ny Form også både Waimea badehætter og svømmebriller, der kan være med til at give dig en bedre svømmetur. Med en badehætte skåner du håret mod klor, du bliver ikke generet af hår, som flyver rundt foran svømmebrillerne, og du bliver mere strømlinet. Forskellen på en almindelig svømmebrille og en svømmebrille designet til mere konkurrencepræget svømning er, at i konkurrencebrillen har du ikke samme kraftige stel, der kan påvirke vandmodstanden. Uanset om du søger et par briller til hobbybrug eller konkurrencesvømning, kan du finde den svømmebrille, du mangler hos Ny Form.

 

 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik