Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Vinson Polo Club

Lækre overdele fra Vinson Polo Club

Søger du at kombinere stilet og sporty, er Vinson Polo Club brandet for dig. Mærket har siden 1971 lavet tøj inspireret af den populære engelske sport, Polo. Det lækre tøj fra Vinson Polo Club er både praktisk, stilet og komfortabelt. Derfor synes vi hos Ny Form, at det er oplagt at have en T-shirt fra Vinson Polo Club i garderoben, som kan bruges året rundt. Mange af deres T-shirts er med print eller broderier, der fremhæver poloen som sportsgren. Du kan kombinere T-shirten med et par chinos for et stilfuldt look, eller bruge den sammen med et par jeans, hvis du foretrækker et mere casual look. Flere T-shirts findes i flere forskellige farvevarianter, så du har rig mulighed for at finde din favorit. Er du på udkig efter en ny tank top eksempelvis til træningen, anbefaler vi Josiah tank toppen fra Vinson Polo Club. Tank toppen er tætsiddende, så du ikke skal slås med tøj, der blafrer og kommer i vejen, imens du træner. Du finder tank toppen i tre forskellige farver.

Hvad ved du egentligt om T-shirten?

Der er flere forskellige bud på T-shirtens historie. Eksempelvis er historien om den hvide T-shirt, at den har rødder helt tilbage i middelalderen, hvor T-shirten var en del af undertøjssættet. Den kunne fås i forskellige materialer såsom uld, linned eller silke. Det var pengepungen, der afgjorde, hvilken T-shirt, man købte. Det lyder som en lang dag med en T-shirt inders i kradsende uld. I det 20 . århundrede fandt flere forskellige virksomheder på at lave en lille ændring på det, der den gang hed The Union Suit. De separerede de to dele. Man kan ellers bedst beskrive The Union Suit som en onesie – en flot mundering, kan vi love Jer. Det er der nok ikke mange mænd, der ville hoppe i, i dag. Det smarte ved de adskilte dele bar, at man nu kunne bruge delene til forskellige lejligheder. En anden tilgang til T-shirts er, at de opstod, fordi traditionelt stod kvinder eller skrædderen for at lave tøj til manden. Men i takt med at kvinderne kom på arbejdsmarkedet, blev der mindre tid til tøjsyning, og stille og roligt fandt den simple T-shirt vejen frem. Uanset hvordan T-shirten har opnået sin succes, er vi glade for, den gjorde det. Komfort er et nøgleord, når man trækker i en T-shirt, og derfor anbefaler vi de bløde T-shirts fra Vinson Polo Club.

Behagelige shorts fra Vinson Polo Club

Med et par shorts fra Vinson Polo Club får du et par shorts, der kan bruges til enhver anledning. I deres sortiment finder du alt fra de stilede Chinos ti afslappede sweat-shorts. Mangler du nogle bløde og behagelige søndags-shorts eller noget løst til feriedagene, er Jeremy shortsene fra Vinson Polo Club et oplagt valg. Shortsene er bløde at have på og kan bindes i livet, så de ikke strammer ingen steder. Og det er næsten det vigtigste, når man er på jagt efter det bedste afslapningssæt. De lækre Garret Chino shorts kan både dresses op og ned med skjorte eller T-shirt, alt efter om du vil bruge dem til hverdag eller festlige lejligheder. Vinson Polo Club shortsene er den perfekte kombination af komfort, casual og stilet. Vælg mellem seks skønne farver. Chinos pr. definition løse og afslappede bukser. Skal man have et par shorts, som sidder godt og går til enhver lejlighed, er et par chinos et ideelt valg. Man går sjældent helt galt i byen med et par velsiddende chinos fra Vinson Polo Club.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik