True North

Viser 1-24 af 38

True North

True North fritidstøj

Produktsortiment hos True North egner sig til lidt af hvert – udover regntøj designer brandet nemlig også bukser, jakker og skitøj, så du kan blive klædt på til lidt af hvert. Brandet går meget op i at anvende innovative materialer og derfor er tøjet desuden udviklet i åndbare, vindtætte og vandtætte materialer. Så er du til det moderne og innovative design kombineret med kvalitet og gode priser, så ta’ et kig i denne kategori, hvor du finder lidt af hvert!

True North regntøj til damer og herrer

I over 20 år har True North udviklet regntøj i høj kvalitet. Designeren tager hver gang udgangspunkt i det nordiske vejr – netop derfor ved du at regntøj fra True North kan holde til at blive brugt til regn og blæst samtidig med, at du stadig føler dig godt tilpas og tør. De ekstra detaljer så som front lynlås med vindbeskyttelse og justerbare bukser med velcro og snoretræk, så pasformen kan tilpasses efter behov gør, at du er klar til vejr med mange regnfulde dage i et godt regnsæt fra True North.

True North jakker – med stor bevægelsesfrihed

Køb True North jakker hos NY FORM. Du finder jakker med stor bevægelsesfrihed og i slidstærke og strækbare materialer. Nogle af jakkerne er udstyret med det populære thermoloft, der giver dig optimal varmeisolering og en letvægtig jakke. Den letvægtige kvalitet gør, at jakken fylder meget lidt og kan foldes sammen – hvilket er meget praktisk til en aktiv hverdag eller fritid. Hos NY FORM tilbyder vi dig et godt sortiment fra True North med mulighed for fri levering, bytte og returnering i alle butikker og online i hele 60 dage. Bestil inden kl. 14:00 på hverdage og du kan få din pakke leveret allerede dagen efter.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik