Trespass

Trespass

Trespass softshell til damer og herrer

Noget af det som Trespass er virkelig gode til og kendt for, er softshell jakker til damer og herrer. Jakkerne er et absolut must-have til udendørs brug i fritiden eller hverdagen. Samtidig med at jakkerne er komfortable, er de også meget anvendelige og kan bruges både forår, sommer og efterår – især de dage hvor vejret er med ustadigt. Trespass jakkerne er åndbare og vind-og vandtætte og har et godt vandsøljetryk på op til 8000 mm. Grunden til at du kan bruge jakken i mange af årets måneder er, at materialet samtidigt med at være anvendeligt også er behageligt, strækbart og derfor giver det en stor bevægelsesfrihed, som er nødvendig til en aktiv hverdag.  

Trespass rygsække med mange funktioner

Er du på udkig efter en Trespass rygsæk eller taske, så er det her, du skal kigge. Vi har et udvalg af rygsække i forskellige farver og med et væld af anvendelsesmuligheder - hvis du fx skal på tur, til koncert eller simpelthen bare har brug for at have forskellige sager med til hverdag eller i fritiden. Rygsække fra Trespass har nemlig flere rum, så tingene kan fordeles og nemt findes igen. De polstrede og justerbare skulderremme er desuden behagelige og gør, at selvom tasken bliver lidt tung, føles det ikke ubehageligt at have den på. Reflekserne som taskerne er udstyret med, gør dig desuden ekstra synlig, når du er ude i trafikken. 

Trespass på tilbud

Vi forsøger hele tiden at finde gode priser til dig på mærkevarer - og netop derfor kan du også købe Trespass på tilbud i denne kategori. Så tjek og bestil i dag inden kl. 14:00 (vel og mærket på en hverdag), så har du allerede varerne i morgen. Vi har også 30 butikker rundt omkring i Danmark, hvor du har mulighed for at returnere, hvis varen mod forventning alligevel ikke passer. Du har selvfølgelig også lov til at sende den retur til webshoppen indenfor 60 dage. Rigtig god shoppelyst!

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik