Nikwax

Nikwax

Grønne – vask og rengøring

De grønne produkter fra Nikwax er til vask af dit overtøj m.m. Mange tror fejlagtigt, at de skal skåne deres overtøj ved ikke at vaske det for at beholde vandtætheden eller forlænge dets levetid. Skitøj, flyverdragter osv. må nemlig ikke vaskes med almindeligt vaskepulver. Det skyldes, at det vil forringe kvaliteten væsentligt, da det åndbare og vandafvisende beskyttende overlag vil forsvinde.

Men ved at vælge Nikwax produkter, der er specialfremstillet til netop teknisk overtøj kan du, udover at fjerne snavs og urenheder, bevare produktets gode kvaliteter. Vælg produkterne med det grønne låg fra Nikwax til vask at dit overtøj, sportstøj, dyner m.m. De grønne produkter er forskellige typer af vaskemiddel, der er specialudviklede til at give særlig pleje til forskellige materialer: Nikwax Tech Wash: til vask af teknisk overtøj med en coating eller membran. Kan også anvendes til uld - Down Wash: til vask af dunjakker og -veste og dunsoveposer - Basewash: til vask af syntetisk og åndbart tøj, så som løbetøj. Basewash renser dit syntetiske tøj for bakterier, svedlugt og er med til at opretholde tøjets oprindelige funktioner og kvaliteter - Sandal Wash: til pleje og vask af sandaler. Fjerner lugt og snavs.

Lilla – imprægnering

De lilla produkter fra Nixwax er til genimprægnering. Har du en åndbar og/eller vandtæt jakke, så er det vigtigt at du behandler den med imprægneringsmiddel på jævnlig basis for at bevare den vandtætte eller vandafvisende overflade, som bliver slidt af over tid. Det vil sige at du efter hver 4. – 5. vask kan give den en tur i vaskemaskinen med imprægneringsmiddel fra Nikwax. Hvis din jakke er af nyere dato og ikke er blevet for slidt, så kan du med fordel vedligeholde den oprindelige vandtæthed i yderstoffet. Ved at bruge en Nikwax imprægnering, genskaber du åndbarheden og tilfører yderstoffet en ny vandafvisning. Kig dig godt omkring, inden du køber et imprægneringsmiddel. Der er nemlig stor forskel på, om du skal bruge det til dunjakker, skijakker eller softshell jakker: TX.Direct Wash-in: Tilfører vandtæthed til regntøj og andre produkter beregnet til våde vejrforhold - Down Proof: Imprægnerer dunjakker- veste og soveposer - Softshell Proof: Imprægnerer softshell tøj - Fabric & Leather Proof: Imprægnering til sko

Køb Nikwax online her

Hos nyform finder du Nikwax vaskemiddel og imprægnering til alle former for overtøj og fritidstøj samt sandaler og sko. Har du spørgsmål omkring de forskellige produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik