Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Nike

Klædt på fra inderst til yderst

Hos nyform finder du altid et varieret udvalg af de mest populære produkter fra dette brand og altid til usportslige priser. Du finder alt fra Nike sport bh, løbebukser, træningsbukser og joggingbukser. Du kan dermed blive klædt på fra inderst til yderst i lækkert sportstøj. Her på shoppen finder du blandt andet de populære produkter Nike Swoosh caps og det lækre Pro undertøj, som ofte ses rundt omkring i gadebilledet. Især hos den yngre generation er disse produkter meget populære produkter og de er derfor oplagte gaveidéer til fx konfirmation, fødselsdage og jul.

Nike sports bh

Den klassiske Nike sports bh er utrolig populær – ikke mindst på grund af sin svedtransporterende egenskab i form af Dri-fit teknologi, som brandet er meget kendt for. Brandet gør meget ud af at lave funktionelle og smarte produkter der ikke generer under træning, men fremmer din performance. Derfor er der blandt andet taget højde for flade syninger, der giver minimal irritation på huden.

Nike løbebukser, træningsbukser m.m.

Her på shoppen finder du også forskellige Nike løbebukser, træningsbukser, løbetights, og joggingbukser, så der er rig mulighed for at vælge den underdel, der passer til dig. De lækre bløde joggingbukser kan både bruges til træning og til almindelig hygge i fritiden. Shop alt til sport og fritid her hos nyform til fantastisk lave priser. Vi sætter en ære i at have meget lave – såkaldte usportslige – priser. Dermed er der ikke nogen undskyldning for ikke at komme i gang med at bevæge dig. Velkommen på shoppen og god fornøjelse med din træning.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik