Nico

Viser 1-24 af 31

Nico

NICO træningstøj til herre og dame

Er du vild med at træne og dyrke sport, fortjener du nyt træningstøj fra NICO. Her er du sikret høj kvalitet og god komfort, endda til lave priser. Hos NY FORM finder du et stort udvalg af sportstøj fra NICO til herre og dame, som du ikke har lyst til at tage af igen. Træningstøjet er nemlig så behageligt at have på, og der er tænkt på de mindste detaljer, så du kan koncentrere dig om din træning.

Træningstøj til alle former for træning

Uanset om du er til yoga, løb, fitness eller crossfit, så har NICO det træningstøj du har brug for. Når du skal bruge træningstøj til yoga, er det vigtigt at dit tøj er yderst behageligt og det kan med fordel være seamless tights og løse t-shirts, i en blød kvalitet. Foretrækker du derimod træning med hurtige bevægelser og mere action, som f.eks. crossfit og løb, er det vigtigt at du vælger tøj der bliver siddende og som er svedtransporterende.

Squat proof tights

Det er godt at have høje krav til sine tights, og de skal selvfølgelig være squat-proof. Når du køber tights fra NICO er du sikret at dine tights er squatproof, og du kan derfor koncentrere dig 100% om din sport, uden at være nervøs for om dine tights er gennemsigtige. Har du problemer at dine tights vil glide ned, er der indvendig snørejustering, der sikrer at dine tights bliver siddende.

Løbetøj med reflekser

Det er skønt at løbe, det behøver ikke tage lang tid og du kan gøre det når det passer dig. Skulle mørket alligevel falde på, er det vigtigt at have løbetøj med reflekser, så du har maksimal synlighed under løbeturen. NICO har et udvalg af løbetøj med refleks, så trafikanterne kan se dig på din løbetur. 

Tights med lommer

Når du har gode lommer i dine tights, har du ikke længere problemer med at finde plads til din mobil, når du skal træne, løbe en tur eller bare have tights på til hverdag. Derfor finder du også tights og shorts med lommer i kollektionen fra NICO.

Billigt træningstøj og tilbehør hos NY FORM

Hos NY FORM finder du billigt træningstøj fra NICO, uden at der er gået på kompromis med kvalitet, pasform og funktionalitet. Det behøver ikke være dyrt at blive godt klædt på til træning. Derudover finder du et udvalg af træningselastikker og yoga-udstyr til lave priser, så du let kan komme i form. 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik