Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

LEGO Wear

LEGO Wear på tilbud

Kender du LEGO Wear? Helt enkelt er det smart tøj fra det danske brand LEGO, som er kendt i hele verden både for klodser og legetøj. Især farver og humor er noget af det, som er genkendelig ved det populære LEGO tøj.  Nøgleordene er: Sjov, kvalitet, funktion og komfort og tøjet kan bruges dagligt - både i børnehaven og skolen.  Hos NY FORM har vi gode priser på flyverdragter, vinterjakke og tilbehør, så ta’ et kig i denne kategori, det kan være der er noget, som falder i din og dit barns smag.

LEGO flyverdragter til børn i smarte farver

Vinterleg udenfor er sjovt! Men det er ekstra sjovt, når dit barn også er lunt og tørt - og kan bevæge sig frit i flyverdragten. Udover de smarte farver og reflekser vil du desuden opleve, at dragten er åndbar og vind- og vandtæt samt har isolerende inderfor. De fleste LEGO flyverdragter har et vandsøjletryk på. 10.000 mm og kommer med tapede sømme. De har faktisk specialtape indvendigt, som gør at dragten er 100% vandtæt. Der er mange justeringsmuligheder og materialerne er bløde og behagelige. Ta’ et kig på siden og læs mere om de forskellige slags under hvert produkt.

 LEGO vinterjakker, som børn elsker

Når du vælger en LEGO Wear jakke til din dreng eller pige, kan du være sikker på, at jakken er skabt til at kunne blive brugt af et aktivt barn, der leger og bevæger sig meget. Derfor er materialerne også ekstra slidstærke og meget holdbare og kan tåle at blive vasket igen og igen. LEGO universet er stort, og derfor vil du også kunne shoppe flere forskellige vinterjakker både enkle og med motiv - mon ikke der er én, der netop passer til dit barns fantasi og alder.

LEGO tilbehør til dreng og pige – lunt og godt!

Suppler vintertøjet med godt og lunt tilbehør. Her på siden finder du bl.a. lune hatte og andet tilbehør, så hoved, hænder og hals også holdes lunt. Husk du har mulighed for fri levering ved køb over 499,- kr. Vi har dag-til-dag levering, når du bestiller inden kl. 14:00 på hverdage. Skulle tøjet mod forventning ikke passe, har du 60 dages fuld returret online og i alle NY FORM butikkerne.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik