Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Helly Hansen regnjakker

HH regnjakker til mænd & kvinder

HH regnjakker er nogle af de mest populære og bedste regnjakker på markedet til både børn, mænd og kvinder, da du får utroligt meget kvalitet og et smart design til en god pris. Helly Hansen har desuden også altid fået ros for deres gode pasform. Du kan købe mange forskellige regnjakker til herre og damer fra Helly Hansen alt efter din aktivitet, men fælles for dem alle er at de er vandtætte, vindtætte og åndbare. Tricket er blot at vælge din regnjakke alt efter dit behov, hvilket betyder, at skal du være meget aktiv bør din regnjakke være meget åndbar, og hvis du udsætter jakken for meget slittage bør du vægte slidstyrke højt.

Helly Hansen regnjakker på tilbud

Da Helly Hansen har leveret vandtætte regnjakker til verdens befolkning i flere årtier, så er det klart at der har sneget sig et par favoritter og gengangere ind i deres efterhånden store sortiment af regntøj. Det er ikke fordi der er en decideret sammenhæng imellem de mest populære regnjakker, udover den gode kvalitet, da topsælgerne både indeholder korte og lange regnjakker til både mænd og kvinder. Størstedelen af det bedst sælgende sortimentet er dog herre og dame regnjakker, da voksne jo typisk beholder deres regnjakker i længere tid end børn. Nogle af de mest populære regnjakker er med garanti Seven J, Voss, Aden og Dubliner Jacket, da disse jakker altid har dækket de mest basale behov, hvad enten det har været en regnjakke til cykling, arbejde eller blot til ganske almindelig dagligdagsbrug. Disse regnjakker fås oftest til nogle særdeles gode tilbud og desuden også i specielle farver såsom gul og grøn.

Billige Helly Hansen jakker

Når det hele ikke skal gå op i beklædning til de våde gråvejrsdage, så er de gæve nordmænd heldigvis også meget mere end bare regntøj og gummistøvler. Selvom historien startede med udstyr og grej til søens folk, så består den store kollektion i dag af vinterstøvler, fritidstøj, løbetøj og ikke mindst en masse variationer af forskellige Helly Hansen jakker, herunder både varme vinterjakker og luftige sommerjakker. Brandet afviger dog aldrig helt fra den gamle kaptajn Juells arv, da både beklædning og sko altid bærer præg af et klassisk og maritimt design, hvilket tydeligt ses på nogle af mærkets retro regnjakker i den gamle oilskin stil. 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik