Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Fila

FILA – tøj i bedste italienske kvalitet

I 1911 i en lille idyllisk landsby i det nordlige Italien åbnede FILA-brødrene deres første butik. Til at begynde med solgte brødrene kvalitetstekstiler fra deres lille butik. Men det skulle ikke vare længe, før butikken tog fart og snart solgte brødrene sportstøj inspireret af Italiens smukke landskab og unikke kultur. Siden 1923 har FILA været at finde i sportstøjsbranchens top, og i de sidste mange år har FILA været så godt som synonym for kvalitets sportstøj. Brandet har været båret af store sportsstjerner og modeelskere såsom Bjørn Borg, Monica Seles og Alberto Tomba. Derudover vil FILA også klæde de tyske olympiske atleter på indtil 2022. Den store succes er resultatet af italiensk håndværk, stilrent og internationalt look og komfort. Brandet har efterhånden opnået kultstatus uden at gå af mode og er altså stadig elsket verden over.

 

FILA Undertøj

Skønhed starter indefra. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med noget lækkert undertøj fra FILA. Med en bralette, får du et velsiddende og komfortabelt stykke undertøj med perfekt pasform og optimal bevægelsesfrihed. FILA Urban Bra har ikke nogen generende bøjle, der efter tre vaske har gjort det til sin mission at genere armhulen mest muligt. Braletten er designet med en klassisk bryderyg i det velkendte retrolook med logo i elastikkanten. Hos Ny Form kan du også finde bløde og komfortable trusser til både herrer og damer. Underdelene fra FILA er i blødt bomuld med den karakteristiske logo-kant. Vidste du, at af alle naturfibre er bomuld det mest optimale til undertøj. Bomuld er slidstærkt, nemt at holde, nemt at farve, har en lang levetid og tåler at blive vasket mange gange. Bomuldsfibrene bliver faktisk stærkere i våd tilstand end i tør. Bomuld er behageligt at have på og passer perfekt til følsom hud. Det er derfor et naturligt valg at anvende bomuld til kropsnært tøj som eksempelvis trusser. Den største fordel ved bomuld er, at den præcis ligesom alle naturfibre er åndbare, og det gør, at det er et ideelt materiale at have på en varm dag. FILAs undertøj og sportstøj er beriget med et casual og stilrent look med enkelte fine detaljer.

 

Den bedste kombination af stilet og sporty

FILA er fokuseret på at skabe sportstøj af højeste kvalitet, men uden at glemme at have blik for modescenen også. Godt nok har brandet eksisteret i mere end 100 år, men de har formået at holde sig moderne og nyskabende med en konstant finger på pulsen. De har kombineret kult og moderne på allerbedste vis uden at glemme sit italienske ophav. FILA har udviklet en unik forståelse af at perfektioneret kombinationen af sporty og stilet, og siden sommeren 2017 har brandet været repræsenteret på catwalks verden over. i 2018 præsenterede de sin egen sommer- og forårskollektion på Milanos modeuge. Ud over lækkert undertøj finder du hos NY Form også behagelige unisex sokker fra FILA. Sokkerne kan både bruges til hverdag og til sport. Sokkerne er fremstillet i blødt og strækbart materiale, som sikrer, at sokkerne sidder godt på fødderne. Skaftet er mellemlangt og har det klassiske FILA-logo. I pakken modtager du tre par sokker, så du får sokkeskuffen fyldt op, og det gør det nemt at matche single-sokkerne.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik