Fabrin Copenhagen

Viser 1-24 af 58

Fabrin Copenhagen

Basics til hverdag og hygge fra det danske tøjbrand Fabrin Copenhagen

Designet er stilrent, materialerne er bløde og behagelige, komforten er i top. Det er indbegrebet af det danske tøjbrand Fabrin Copenhagen. Deres styles findes i lækre dæmpede, neutrale og naturinspirerede farver og stilrent design, som passer til enhver anledning, og som får dig til at føle dig godt tilpas. Du går aldrig helt galt i byen, når du udvider din garderobe med basics – for i modsætning til sæsonens seneste nye skrig, så går basics aldrig af mode. Er der noget bedre end en blød, lækker pullover, en let T-shirt eller et par afslappede bukser? Det synes vi ikke. Fabrin Copenhagen er for dig, der elsker det simple liv, hvor du kan komme helt ned i gear, være dig selv og føle dig helt afslappet. Alt sammen uden at der er gået på kompromis med designet. Basic tøj er det tøj, som du gang på gang falder tilbage til, når du ikke ved, hvad du skal ellers have på. Tøjet giver dig mulighed for at prøve nye styles af uden risiko for, at dit overordnede look stikker af. Find din favorit blandt Fabrin Copenhagens styles hos NY FORM.

Bløde basics, der skaber velvære

Giv hverdagsgarderoben et strejf af komfort og casual med styles fra Fabrin Copenhagen. Det lækre tøj fra Fabrin Copenhagen er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter et stilrent, enkelt og afslappet look. Selvom stilen er casual, er der lagt vægt på et simpelt og flot udtryk, så afslappet ikke bliver lig med sjusket. Fabrin Copenhagen giver dig afslappet tøj og komfort kombineret med et lækkert design. Med andre ord kan Fabrin Copenhagen betegnes som dansk hygge indkapslet i tøj. Uanset om du er på udkig efter den nye yndlings T-shirt, en god pullover eller et sweat-sæt, er Fabrin Copenhagen vejen frem. Alle deres styles kan bruges både til hverdag og til afslapningsdage. De fine Pullovers med ribkanter har en fin melange-effekt, der giver et flot og diskret spil i blusen. Det kan også være, dit nye favorit afslapningssæt skal være det super bløde sweat-sæt fra Fabrin Copenhagen. Sættet kan købes som et matchende sæt, eller du kan nøjes med at vælge en over- eller underdel separat – det er helt op til dig. På sweatshirten findes et kærligt citat til at sprede lidt god stemning. Mangler du den perfekte T-shirt, kan du finde den lækreste bløde og løse T-shirt fra Fabrin Copenhagen. T-shirten giver dig de helt rigtige afslappede udtryk og god bevægelsesfrihed, og den findes i flotte dæmpede farver med melange-effekt. Fabrin Copenhagen kan klæde dig på fra top til tå, og med de bløde strømper i økologisk bomuld er du altid klar til dage med bare ben og sneakers. Sokkerne er en ankelmodel med en bred elastikkant, som sikrer en god pasform og at sokken bliver siddende, hvor den skal. Med de smarte 6-pak-udgaver, er du næsten dækket ind for en hel uge på sokke-fronten.


Fabrin Copenhagens bæredygtige valg

Hos Fabrin Copenhagen handler det om mere end lækkert tøj. Det handler også om at passe på den jord, vi har og om de materialer, vi har til rådighed. Derfor er mange af deres produkter designet i genbrugt polyester og viskose eller økologisk bomuld. Polyester er som udgangspunkt ikke særlig miljøvenligt, men det at genanvende er et rigtigt stort skridt på vejen. Størstedelen af de produkter, der fremstilles i genanvendeligt polyester, bliver lavet af plastikflasker. Men man behøver dog ikke at se sig helt gal på polyester – det har nemlig også mange gode egenskaber, der giver mulighed for, at produkterne har et langt liv. At Økologisk bomuld absolut er at foretrække, findes der mange gode grunde. Der kan opstå helt almindelige gener, når huden kommer i kontakt med rester af sprøjtegift, og derudover udleder økologisk bomuldsdyrkning 94% mindre drivhusgasser end konventionel bomuldsdyrkning. Du kan derfor med god samvittighed vælge mellem flere af Fabrin Copenhagens fine styles.

 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik