Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Dockers

Dockers kombinerer stil og komfort

Performance, kvalitet og stil. Det er nøgleordene hos Dockers. Her får du et par sko, der bærer dig igennem hverdagen med både stil og komfort. Sko-brandet har siden 1853 leveret både dame- og herresko i topkvalitet, og siden 1992 er de produceret og markedsført under en licensaftale med Levi Strauss & co. Søger du en komfortabel sko, hvor der ikke er gået på kompromis med design eller kvalitet, er Dockers den sko, du har søgt efter. Dockers bestræber sig på at give dig en komfortabel sko kombineret med moderne og stilede udtryk, så du kommer velklædt ud af døren, uden at du kommer hjem med ødelagte fødder. Med sko fra Dockers behøver komfort og design nemlig ikke at være modsætninger. Du kan roligt pensionere de sko, du har stående derhjemme, der er ved at falde fra hinanden, men som du ikke nænner at smide ud, for nu er de endeligt gået til og sidder helt rigtigt. Dockers’ sko sidder rigtigt lige fra day one. Mange af deres sko findes i naturfarver, der gør dem nemme at matche de fleste outfits og kan bruges til et hav af forskellige anledninger. Find din favorit hos Ny Form.

Sko og støvler til enhver sæson og lejlighed

Hos Ny Form finder du alt fra lækre og lette espadrillos til varme vinterstøvler fra Dockers. Vi har et bredt udvalg af fritidssko fra Dockers til både kvinder og mænd. Så er du måske på udkig efter en sko, der kan fuldende et elegant og casual sommer-outfit, er espadrillos det helt rigtige valg. Det er en lækker sommersko med det fineste naturlook, der er nemme af smutte i. Er du til et mere sporty-sommer-look, kan vi fremhæve de smarte ’Slip On’, hvor du får en damesko i lavt snit, som sidder helt perfekt på foden. Er du mere en sneakers-type, kan du også finde canvas-sneakers. Til herren kan vi blandt andet anbefale de smarte ’Denim sneakers’. Skoen har et råt og retro-udtryk og kommer i bløde og fleksible materialer. Skoen har det helt rette ’slidte’ look. Når efteråret og vinter en melder sig, skal vores udvalg af vinterstøvler fra Dockers nok holde dine fødder varme og tørre i alle de våde og kolde måneder. Støvlerne har alle en god og stærk ydersål, der sørger for, at du ikke pludselig står i en bambi-på-glatis situation på gåturen.

Dockers tænker på planeten

Ud over et flot design, kvalitet og komfort, går Dockers op i, at vi passer på den planet, vi har. Gennem de seneste 10 år har de arbejdet på vandbesparende teknikker, og deres designere tænker konstant i nye baner for at finde måder at spare og genbruge vandet under produktion på. Dockers gør brug af mere end 20 vandbesparende teknikker, som de deler med andre i branchen. På den måde kan industrien løfte i flok. Deres teknikker har sparet mere end 3 milliarder og genbrugt mere en 2 milliarder liter vand. Derudover har Dockers planer om at gøre brug af genbrugsfibre, fra blandt andet plastikflasker, i deres produkter.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik